返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
頭先去間餐廳食lunch,叫個咖喱雞飯,
個伙計話:英文丫唔該
我心諗:你用廣東話同我講話要我講英文?咁得意?
我:Curry Chicken with rice,black coffee
伙計:ABCD咩餐呀? ...
perfectman 發表於 2015-12-6 02:36 PM
叫你經理出黎
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
爛尾樓冇其他發展商拿黎做?或因為發展商收嗮錢而走?
tvbkk123 發表於 2015-12-6 02:19 PM
基本上都是D無良發展商走佬
條骨都無佐lu
曾經有段時間好多爛尾樓
lhy92725 發表於 6/12/2015 02:06 PM
本地都好多爛尾
認真睇真啲真係又真係
你又系衰嘅,都吾睇餐牌叫餐
條骨都無佐lu
頭先去間餐廳食lunch,叫個咖喱雞飯,
個伙計話:英文丫唔該
我心諗:你用廣東話同我講話要我講英文?咁得意?
我:Curry Chicken with rice,black coffee
伙計:ABCD咩餐呀? ...
perfectman 發表於 6/12/2015 02:36 PM
係你英文唔掂,跟唔上HK水平

評分次數

認真睇真啲真係又真係
跟吾上果個伙計嘅水平
條骨都無佐lu
跟吾上果個伙計嘅水平
lhy92725 發表於 6/12/2015 02:48 PM
HK係叫ABCD餐哦
認真睇真啲真係又真係
多謝小强、猫姐、水晶、penny、大家都快樂…
基本上都是D無良發展商走佬
lhy92725 發表於 2015-12-6 02:41 PM
走佬都冇用啊,收唔足钱走黎拓咩
大馬係你要起完先收足錢,起到幾多收幾多,只有地點唔太差,起到一半發展商走佬,都有其他發展商收尾,因為收尾嘅發展商都係有錢賺。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
簽名被屏蔽
HK係叫ABCD餐哦
lckiong 發表於 2015-12-6 02:49 PM
甘D伙計吾使寫甘多字,落單米快咯
條骨都無佐lu
走佬都冇用啊,收唔足钱走黎拓咩
大馬係你要起完先收足錢,起到幾多收幾多,只有地點唔太差,起到一半發展商走佬,都有其他發展商收尾,因為收尾嘅發展商都係有錢賺。 ...
tvbkk123 發表於 2015-12-6 03:00 PM
收佐首期走佬,樓又吾使起,施工建築數又吾使找,計落好筍架
條骨都無佐lu