返回列表 回復 發帖
张刀仔唔够利
大啦叭 發表於 2019-1-31 07:12 PM
用斧頭
外星貓E生
用斧頭
CC517 發表於 2019-1-31 10:26 PM
电锯?
嘩....上面班巴打...又刀又斧頭 好..血腥呀..     
跌倒兩隻腳,去見衰醫生,話醫痛啲果隻先,到E家都未醫好,就來兩隻腳都要移除了
CC517 發表於 2019-1-31 01:20 PM
快快換醫生啦; 可能係 黎㗎!
睇运气啦!
呢边叫 lotteries , 六个数+ 两个特别号码= 一个+两个特别号码中, 七个+ 两个特别号码=三个+一个特别号码,同埋七个+一个强力球=两个+强力球中。 2 文同5 文 jackpot Lotteries= 对号就中。 ...
大啦叭 發表於 2019-1-31 07:25 PM
好複雜呀! 我都係唔適合玩lotteries...
对。大马也开始流行了
4461 發表於 2019-1-31 07:50 PM
四弟, 請問 "E-Ang Pao " 係乜東東呀?
快快換醫生啦; 可能係黃 綠 黎㗎!
manyiu 發表於 2019-2-1 05:04 AM
咪玩啦!政府醫院啲醫生邊有得換,次次唔同人,對住個Mon係唔係你去睇醫生都唔相干
外星貓E生
四弟, 請問 "E-Ang Pao " 係乜東東呀?
manyiu 發表於 2019-2-1 05:08 AM
就是把钱从一个手机传去另一个手机

貓 E 生、各位水友 好!! 這幾天忙仔細思量,都係改改以前老闆娘定落既規則啦!!

2018【有傾有講吹水區】最受歡迎會員

推薦提名規則,原不接受提名版主,現更改如下:

3. 被推薦會員,須為公仔箱會員或VIP,若推薦版主為候選人,必須在2018在水區活躍

活動原意,只為農曆年添些喜氣!!

若為任何人帶來不便,謹此致歉!!

並在此感謝各位支持!!

咩叫站桩
CC517 發表於 2019-1-31 10:25 PM
企起身的木桩,桩一定有一段埋在地下。
即系企起身发耦逗,唔记得身体存在。

唔记得,来自庄子坐忘。

忘记身体发耦逗,血气流动无阻滞,加强自身修复能力。
好複雜呀! 我都係唔適合玩lotteries...
manyiu 發表於 2019-2-1 05:06 AM
玩autopick 啦
用斧頭
CC517 發表於 2019-1-31 10:26 PM
斧头贵好多
企起身的木桩,桩一定有一段埋在地下。
即系企起身发耦逗,唔记得身体存在。

唔记得,来自庄子坐忘。

忘记身体发耦逗,血气流动无阻滞,加强自身修复能力。 ...
大啦叭 發表於 2019-2-1 07:06 PM
唔會發耦逗喎,不嬲都好醒
外星貓E生
斧头贵好多
大啦叭 發表於 2019-2-1 07:09 PM
仲會比人拉架
外星貓E生
咪玩啦!政府醫院啲醫生邊有得換,次次唔同人,對住個Mon係唔係你去睇醫生都唔相干
CC517 發表於 2019-2-1 12:39 PM

係喎....政府醫院啲醫生次次唔同人=換左....貓e生好慘呀 !