返回列表 回復 發帖
就係果個目的地多佐一個人返香港咯。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-8 08:52 PM
去埋佛洲迪士尼

返黎果程唔知咩事去左LV....咁就出左事
SF D 斜坡好犀利
本來我都打算去, 但係有人話斜坡太犀利, 唔好預佢揸車wor
blacker14tt 發表於 2012-8-8 08:53 PM
我地都冇咩點去其他地方......一去到第3日就去左西岸.....玩返過東岸
去埋佛洲迪士尼

返黎果程唔知咩事去左LV....咁就出左事
WAI鬼 發表於 2012-8-8 09:02 PM
Florida 去到  LV。。。。
Florida 去到  LV。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-8 09:06 PM
特登搭內陸機去玩幾日
我又沒咁浪漫。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-8 09:02 PM
情到濃時, 好難講
我地都冇咩點去其他地方......一去到第3日就去左西岸.....玩返過東岸
WAI鬼 發表於 2012-8-8 09:04 PM
咁犀利
有錢人
浪費, 嘥料
咁犀利
有錢人
浪費, 嘥料
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:10 PM
佢地PLAN....唔關我事.....之後又去左加洲果個........同一個TRIP去左2個迪士尼
不過講起就陰公...........幾次話去香港果個都去唔成
佢地PLAN....唔關我事.....之後又去左加洲果個........同一個TRIP去左2個迪士尼
WAI鬼 發表於 2012-8-8 09:13 PM
CA嘅disney又係冇人要陪我入
好彩我唔係disney fans
CA嘅disney又係冇人要陪我入
好彩我唔係disney fans
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:25 PM
我都唔係......仲有D反感
不過講起就陰公...........幾次話去香港果個都去唔成
WAI鬼 發表於 2012-8-8 09:19 PM
通常都係越近越容易忽略, 因為一直都諗住隨時都可以去, 結果越拖越耐
我都唔係......仲有D反感
WAI鬼 發表於 2012-8-8 09:25 PM
男人, 正常
通常都係越近越容易忽略, 因為一直都諗住隨時都可以去, 結果越拖越耐
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:26 PM
唔係.....一次打風....一次唔記得紅雨定黑雨......一次買完飛洪太唔醒目放左入洗衣機.....
男人, 正常
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:27 PM
我鐘意賓尼兔果班多D
唔係.....一次打風....一次唔記得紅雨定黑雨......一次買完飛洪太唔醒目放左入洗衣機.....
WAI鬼 發表於 2012-8-8 09:29 PM
咁多波折???