返回列表 回復 發帖
即係便宜都係有好野嘅
lhy92725 發表於 2018-12-29 10:14 PM
呢边德国吸尘机都有强国生产,我买佐德国制造果款。
邊有你咁悠閒,即沖即飲,即閃
CC517 發表於 2018-12-29 11:05 PM
甘米要连茶包都抓干埋
有機會㗎! 俾d d 錢....想人俾乜野你呀 !
manyiu 發表於 2018-12-30 08:32 AM
eBay 话如果货不对版,可以要求退款播
茶系要慢慢品嘅
lhy92725 發表於 2018-12-30 03:10 PM
牛饮要大碗茶
牛飲就滾水都得啦
條骨都無佐lu
呢边德国吸尘机都有强国生产,我买佐德国制造果款。
大啦叭 發表於 2018-12-30 06:32 PM
你唔夠愛國,要用祖國的牌子嘛
條骨都無佐lu
我细路仔个阵时跟老窦去从化茶场听番来噶
大啦叭 發表於 2018-12-30 06:30 PM
喇叭師傅中意乜茶
條骨都無佐lu
大家好嗎~
eBay 话如果货不对版,可以要求退款播
大啦叭 發表於 2018-12-30 06:35 PM
You are right ! 跟程序做, 我懶....好平野會係 ebay 買, such as 相機, 手機保護帖 ! 好貴野, 會係加拿大 實體店的網上買! 容易follow up 嘛!
大家好嗎~
leechiwai 發表於 2018-12-30 10:55 PM
Hello, 你好 happy New Year !
你唔夠愛國,要用祖國的牌子嘛
lhy92725 發表於 2018-12-30 10:28 PM
對 ! 我尋晚係 ebay 買左祖國貨啦 !  
其实如果物流系太慢嘅,都唔系好着数啦
lhy92725 發表於 2018-12-30 03:13 PM
買唔太貴又等得, 祖國貨都唔差㗎 ! 可能運去加拿太遠,加上海關有時會抽查, 都是等得耐的緣故...
大公司网购要收邮费 eBay 网购要加消费税
大啦叭 發表於 2018-12-29 07:06 PM
多數超過30蚊 free shopping ! 唔太遠就開車去買囉! 通常係 Amazon(無實體店) 買野, 邮费都係幾蚊, 有時等用都俾佢 !
不过可以隔甘远都有物流到算系好犀利了
條骨都無佐lu
不过可以隔甘远都有物流到算系好犀利了
lhy92725 發表於 2018-12-31 11:08 AM
小弟有一张免费邮寄卷今天到期,但没便宜东西买。算了。