返回列表 回復 發帖
老表應該為大眾服務,減少米飯班主
條骨都無佐lu
mnb 你好!
free2penny 發表於 2015-11-19 02:55 PM
天后下午好!
天后下午好!
mnb1123 發表於 2015-11-19 03:13 PM
居然仲未瞓...mnb
咁應該點做呀! KK
free2penny 發表於 2015-11-18 09:07 PM
應該拋棄人權,因為佢地唔配擁有。
非伊斯蘭國家,會有特定嘅清真餐館或地方俾佢地吃飯祈禱。
但係伊斯蘭教嘅國家,唔會有特定嘅餐館有豬肉俾你吃架。

所以唔需要對佢地仁慈,啱你就黎,唔啱你就走!
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
又吾應該一刀切嘅
條骨都無佐lu
其實任何宗教行到極端的話都系有問題
lhy92725 發表於 2015-11-18 10:30 PM
咁你就錯啦,係得伊斯蘭教嘅可蘭經寫明“屠殺異教徒”
以往天主教都有類似咁嘅教條,但係人地都改咗啦。點解伊斯蘭教依然要繼續將16世紀經文用係21世紀?

非伊斯蘭教徒下下用人權同仁慈對待佢地!法國就係一個好列子,收留你地,你地應將仇報,入到人地國家,要求人地唔得賣酒賣豬肉。
發生是果陣,就話ISIS唔可以代表伊斯蘭,ISIS係假嘅,破壞伊斯蘭教規。
當事件未咁嚴重果陣,ISIS咪一樣周圍殺人!試問依d所謂嘅正規伊斯蘭組織有冇真係為非伊斯蘭教徒發個任何聲明?
到依架發生咁大件事啦,全球針對伊斯蘭教啦,先黎哭苦哭屈話佢地係無辜嘅。
我只能講佢地寫得明明白白,而天主教果D表面美化佐甘解
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
我只能講佢地寫得明明白白,而天主教果D表面美化佐甘解
lhy92725 發表於 2015-11-19 04:17 PM
表面美化如何美化?就算冇美化,只有人有思考能力,唔跟就得啦?我就當聖經都係要屠殺異教徒,但係有冇任何天主教徒屠殺異教徒咧?
穆斯林唔同,唔但止冇思考能力,而且相信可蘭經係一切,為真主死,死後到天堂可得72處女服侍!正常人用個腦諗下就知道有問題啦?穆斯林真係去做架,做人肉炸彈,殺異教徒!
賣酒飲酒吃豬肉當有罪架!

唔係所有穆斯林係恐怖分子,但係恐怖分子一定係穆斯林
小事,舉手之勞,幫到人,有咩所謂
但係我成日都俾人話喺衰人㗎喎
perfectman 發表於 2015-11-19 04:29 PM
事實上你真係衰架嘛又唔俾錢人洗
咁又唔可以咁講嘅,做網站始終都係一門生意,租線租伺服器都係錢,無廣告,但係要收會費,你制唔制?
perfectman 發表於 2015-11-19 04:33 PM
我以為做網站系一個愛好黎添
條骨都無佐lu
各位 晚上好
型 英 帥 靚 正
小事,舉手之勞,幫到人,有咩所謂
但係我成日都俾人話喺衰人㗎喎
perfectman 發表於 2015-11-19 04:29 PM
邊個話你衰人呀
事實上你真係衰架嘛又唔俾錢人洗
tvbkk123 發表於 2015-11-19 04:52 PM
仲唔快快俾錢人地駛