返回列表 回復 發帖
你呢
jjwah 發表於 2011-3-7 11:47 PM
關我心事... 我又無話要劫...
你呢
jjwah 發表於 2011-3-7 11:47 PM
現場觀眾+客串
畸形人類研究科
你錯了,,,

係高級版主秋鳥...對高層不尊. 可能要處分喔喔喔喔 冇錢分
JackyNelson 發表於 2011-3-7 11:45 PM
高... 高.... 高... 級版主... ... 我無去開個面唔知咁多野喎....
高... 高.... 高... 級版主... ... 我無去開個面唔知咁多野喎....
roberton888 發表於 2011-3-7 11:50 PM
駛唔駛介紹你俾佢識??
畸形人類研究科
roberton888 發表於 2011-3-7 10:50 AM
唔知...定 偽唔知
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
現場觀眾+客串
go2david 發表於 2011-3-7 11:49 PM
加埋現場觀眾大家打成一片
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
jjwah 發表於 2011-3-7 11:54 PM
算把啦。。 呢到就快變埋av子版區, 唔係幾啱我。。...  
jjwah 發表於 2011-3-7 11:54 PM
唔好講出面啦...
畸形人類研究科
roberton888 發表於 2011-3-7 11:56 PM
我地講現場遊戲送影視器材喎....你諗多左喇...
畸形人類研究科
唔好講出面啦...
go2david 發表於 2011-3-7 11:56 PM
未係你地三個打成一片未好囉... 關外人乜事..
roberton888 發表於 2011-3-7 11:56 PM
人地講緊攝影技術你又捻埋一邊
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
未係你地三個打成一片未好囉... 關外人乜事..
roberton888 發表於 2011-3-7 11:59 PM
你都響度邊算外人喎..............有你表演吹.....................................................

...........................................大家開心d
畸形人類研究科
你都響度邊算外人喎..............有你表演吹.....................................................

............................水...............大家開心d ...
go2david 發表於 2011-3-8 12:02 AM
我始終係同你地... 有d隔膜......   算啦.. 你地三個玩.... 算啦... 唔駛預我...
唔係麻咁小氣
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
唔係麻咁小氣
jjwah 發表於 2011-3-8 12:06 AM
你地搞完先... 我個幾個鐘頭後再入黎..