返回列表 回復 發帖
呢度咩电影上画啊?
lhy92725 發表於 2011-3-7 01:26 PM
淫賤Robert俏如花...藝術動作片
畸形人類研究科
梗係唔得啦, 你係Key Person泥架!
go2david 發表於 2011-3-7 01:27 PM
我最多.. 做觀眾, 比錢入場睇啦... ...
我最多.. 做觀眾, 比錢入場睇啦... ...
roberton888 發表於 2011-3-7 01:28 PM
無左你擔正邊有票房架??
畸形人類研究科
無左你擔正邊有票房架??
go2david 發表於 2011-3-7 01:32 PM
David 係時候, 等我教你做人道理啦.....   雖然錢係好重要, 但唔係全部....

你拍套戲... 係亨受個過程... 唔係票房.... 你比心機演好男主腳一角... 比秋鳥/日本av diretor 睇中 你將來就唔駛咁辛苦做個經理, 過去日本av界發展。。。。
David 係時候, 等我教你做人道理啦.....   雖然錢係好重要, 但唔係全部....

你拍套戲... 係亨受個過程... 唔係票房.... 你比心機演好男主腳一角... 比秋鳥/日本av diretor 睇中 你將來就唔駛咁辛苦做個經 ...
roberton888 發表於 2011-3-7 01:36 PM
完全收到你既心聲!!! 所以點可冇左你哩, AV明日之星!
畸形人類研究科
完全收到你既心聲!!! 所以點可冇左你哩, AV明日之星!
go2david 發表於 2011-3-7 01:41 PM
你唔係同秋鳥版主... 傾好啦咩??  關我乜事...
我壞疑david兄係分身
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
我壞疑david兄係分身
jjwah 發表於 2011-3-7 01:44 PM
華哥咪玩我啦, 我邊有咁勁
畸形人類研究科
哦... 華哥又係到呀.... 執返野先...

嘩哥午安..
可以引到秋鳥兄回帖嘅人都係唔簡單
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
原来是分身啊,快D从实招来咯
條骨都無佐lu
可以引到秋鳥兄回帖嘅人都係唔簡單
jjwah 發表於 2011-3-7 01:49 PM
當然啦... david 哥... 有潛質做 av 界明日之星....  家騰鷹... 接班人...  
哦... 華哥又係到呀.... 執返野先...

嘩哥午安..
roberton888 發表於 2011-3-7 01:49 PM
又執
呢幾日比你執到鼻屎都冇
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
當然啦... david 哥... 有潛質做 av 界明日之星....  家騰鷹... 接班人...  
roberton888 發表於 2011-3-7 01:52 PM
梗唔係邊有咁簡單
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
又執
呢幾日比你執到鼻屎都冇
jjwah 發表於 2011-3-7 01:54 PM
你一日唔過一千幾億萬比我... 見你一獲... 執你一獲..