返回列表 回復 發帖
歐洲國家杯1/8淘汰賽:

第七場:意大利 2 VS 0 西班牙

第八場:英格蘭 1 VS 2 冰島

mintone
第七場:
1.意大利1:1西班牙(90分鐘)
2.90分鐘兩隊總入球數:2球
3.和(90分鐘)
4.最終晉級球隊:西班牙

第八 ...
lhy92725 發表於 2016-6-28 10:00 PM
多谢猫猫
貓姐早晨 多謝 估波波奨金
唔好姓賴啦,真系關呢個事,就唔會凡是大賽就8強止步啦
尤其呢次嘅淘汰賽對手,其實好多人之前都掩住嘴笑以為一定贏硬架啦
我就覺得佢地連小組出線都唔值得,小組賽已經打得好差架啦 ...
lhy92725 發表於 2016-6-28 10:11 PM
小組賽唔错嘎啦1胜2和巧过葡萄牙
英格兰系盛名巧过实力
你地都唔睇好威爾士嘅
lhy92725 發表於 2016-6-29 12:07 AM
你睇巧
睇吓英格蘭新領隊點啦.
chan200308 發表於 2016-6-29 02:41 AM
新領隊系边个啊
第一場:
1.波蘭2:1葡萄牙(90分鐘)
2.90分鐘兩隊總入球數:3球
3.波蘭勝(90分鐘)
4.最終晉級球隊:波蘭

第二場:
1.威爾士1:1比利時(90分鐘)
3.和
4.最終晉級球隊:比利時

第三場:
1.德國2:1意大利(90分鐘)
2.90分鐘兩隊總入球數:3球
3.德國勝
4.最終晉級球隊:德國

第四場:
1.法國1:0冰島
2.90分鐘兩隊總入球數:1球
3.法國勝
4.最終晉級球隊:法國
對不起我沒有留意到, 謝謝!
不過如此的"無問題"只不過蓋過解決罷了
smcorange 發表於 2016-6-29 08:47 AM
Grace姐帮紧手
新領隊系边个啊
yxx01 發表於 2016-6-29 09:28 AM
未知 只知道.................

人工高,不代表能力高,貴為今屆歐國盃薪酬最高領隊的鶴臣,16強便要打道回府,反而「廉價勞工」高文則殺入8強。

英格蘭在歐國盃16強被冰島逆轉,顏面掃地,主帥鶴臣(Roy Hodgson)實在愧對410萬鎊年薪,可憐帶領威爾斯殺入8強的高文,人工比前者少了近400萬鎊。事實上,高文年薪只有22萬鎊,比鶴少了388萬鎊,兩人年薪相差20倍,但表現高下立分,說到這兒,鶴臣確是「罪有應得」。

別說高文,率領冰島歷史性殺入8強的拉格碧,年薪亦不過是36萬鎊,難怪英軍主帥的位置向來甚受歡迎。歐國盃主帥年薪榜,前列僅剩意大利的干地和德國教練路維仍有機會領軍角逐錦標。

話說回來,威爾斯足總財力不足,歷來的領隊均屬低薪一族,當年曉士只有10萬鎊,名帥陶錫克亦不過只有20萬鎊而已。

歐國盃部分主帥年薪表(英鎊)
鶴臣        英格蘭        410萬       
干地*        意大利        380萬
泰林        土耳其        290萬
路維*        德國        270萬
迪保斯基        西班牙        250萬
迪甘斯*        法國        170萬
馬素高拿        奧地利        120萬
奧尼爾        愛爾蘭        83萬
比高域        瑞士        62萬
韋莫斯*        比利時        62萬
拉格碧*        冰島        36萬
米高奧尼爾        北愛爾蘭        27萬
迪拜亞斯        阿爾巴尼亞        23萬
高文*        威爾斯        22萬
*者為8強主帥
型 英 帥 靚 正
小組賽唔错嘎啦1胜2和巧过葡萄牙
英格兰系盛名巧过实力
yxx01 發表於 2016-6-29 09:26 AM
所以我成日都话佢属于伪强队,永远都系最多8强止步
條骨都無佐lu
又唔可以话怪晒领队嘅
條骨都無佐lu
對不起我沒有留意到, 謝謝!
不過如此的"無問題"只不過蓋過解決罷了
smcorange 發表於 2016-6-29 08:47 AM
无办法啦,由于强国人口众多,老表唯有额外整个入口比我地入黎,整嘅时候难免有D问题未兼顾到
條骨都無佐lu
又唔可以话怪晒领队嘅
lhy92725 發表於 2016-6-29 01:12 PM
唔怪領隊唔得
型 英 帥 靚 正
第一場:
1.波蘭0:1葡萄牙(90分鐘)
3.葡萄牙勝(90分鐘)
4.最終晉級球隊:葡萄牙

第二場:
1.威爾士0:1比利時(90分鐘)
3.比利時勝

第三場:
1.德國2:0意大利(90分鐘)
3.德國勝

第四場:
1.法國1:1冰島
3.和
第一場:
1.波蘭0:1葡萄牙(90分鐘)
3.葡萄牙勝(90分鐘)
4.最終晉級球隊:葡萄牙

第二場:
1.威爾士0:1比利時(90分鐘)
3.比利時勝

第三場:
1.德國2:0意大利(90分鐘)
3.德國勝

第四場:
1.法國1:1冰島
3.和
唔怪領隊唔得
chan200308 發表於 2016-6-29 02:13 PM
即系都系姓赖咯
條骨都無佐lu