返回列表 回復 發帖
我對世界各地嘅時差觀念好差的...可以話係零研究!

回應 *柳飄飄* 第 5062 篇文章

佢住法國lor

我喺大馬佬
喵喵喵
唔好走住呀~~~
我想要你哋嘅msn, 可以嗎?
得閒可以陪我傾吓偈...飄飄經常在家發呆...悶爆!

回應 *柳飄飄* 第 5065 篇文章

你同多d世界各地嘅朋友傾計慢慢就熟悉嘅啦,我都喺咁學返嚟
喵喵喵
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-11-24 11:13 PM 發表

都未算呀,我真係越來越覺得msn像是一個裝飾=.=

看你的口吻, 你應該是香港人吧(找到個跟自己同聲同氣的人, 聊起來總會有多些親切感)
我係法國華僑 (父母係廣東人)
原帖由 feimiao0 於 25-11-2008 06:19 發表
佢住法國lor

我喺大馬佬
仲以為你會係香港人tim...吓...即係呢樹得我一個係香港人?

你咁強調你哋係"佬"嘅...唔通好麻甩?
原帖由 @WKTAN@ 於 2008-11-24 11:18 PM 發表

谢谢!

真的要去睡了啦。。。。。
good night again
原帖由 feimiao0 於 25-11-2008 06:21 發表
你同多d世界各地嘅朋友傾計慢慢就熟悉嘅啦,我都喺咁學返嚟
弊在我個人好鬼死蠢的...點傾都學唔曉呢門學問
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-11-24 11:20 PM 發表
唔好走住呀~~~
我想要你哋嘅msn, 可以嗎?
得閒可以陪我傾吓偈...飄飄經常在家發呆...悶爆!
pm you la...咪講到自己咁慘啦

回應 *柳飄飄* 第 5070 篇文章

我喺麻甩,但乜水哥喺青春少艾
喵喵喵
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-11-24 11:24 PM 發表

弊在我個人好鬼死蠢的...點傾都學唔曉呢門學問
我發覺你每一句都踩自己...
咪咁灰啦

回應 *柳飄飄* 第 5072 篇文章

唔會啦,熟能生巧啊嘛

慢慢就習慣嘅啦
喵喵喵

回應 h2o 第 5075 篇文章

我都喺咁諗。。。唔通佢喺灰姑娘?
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-24 11:26 PM 發表
我喺麻甩,但乜水哥喺青春少艾
青春少艾...
原帖由 feimiao0 於 2008-11-24 11:30 PM 發表
我都喺咁諗。。。唔通佢喺灰姑娘?
灰姑娘