返回列表 回復 發帖
午安KB版主及Lemon, 依家真係有同事請下午茶!!!
go2david 發表於 2011-3-18 03:21 PM
冇人請自己俾$
冇人請自己俾$
k23bb 發表於 2011-3-18 03:27 PM
我地都唔係成日有, 一係有人升職一係有人走...
畸形人類研究科
我仲慘,自己煲水自己冲。。。
SweetLemon 發表於 2011-3-18 03:30 PM
............唔好咁灰.....我都係剛食完飯...
畸形人類研究科
我地都唔係成日有, 一係有人升職一係有人走...
go2david 發表於 2011-3-18 03:29 PM
我得2個人...5係我就佢所以aa好d
SweetLemon 發表於 2011-3-18 03:30 PM
好喎.....慳唔小就真
我得2個人...5係我就佢所以aa好d
k23bb 發表於 2011-3-18 03:35 PM
原來你係老細....
畸形人類研究科
呢度40HKD 一杯茶一塊蛋糕 最經濟。。
100HKD就有3托盤出現ge 啦。。。。
呢度40HKD 一杯茶一塊蛋糕 最經濟。。
100HKD就有3托盤出現ge 啦。。。。
SweetLemon 發表於 2011-3-18 03:42 PM
我去過台北...知道的
畸形人類研究科
so, better just take simple tea break,, more drink will make u more zzzzzzzzzz  

KB => BOSS, no wonder he can give us a lot of $$

平壤核子能源研究所
so, better just take simple tea break,, more drink will make u more zzzzzzzzzz  

KB => BOSS, no wonder he can give us a lot of $$
lilitan008 發表於 2011-3-18 04:07 PM
d$派得7788啦
d$派得7788啦
k23bb 發表於 2011-3-18 04:17 PM
TVB入面其中一個最豪既版主
畸形人類研究科
izzit ?

but didnt get many ler,, maybe not that hardworking finding $ in TVB :(

平壤核子能源研究所
TVB入面其中一個最豪既版主
Yes, she always is.
我去過台北...知道的
go2david 發表於 2011-3-18 04:01 PM
香港的朋友好中意台北的餐館。。。