返回列表 回復 發帖
我不会

又不见了 5,600,000
enjoy698869 發表於 2011-4-10 10:06 PM
有錢使至爽架
外星貓E生
他讲你坏话甘大胆?
lhy92725 發表於 2011-4-10 10:51 PM
他都已经很大胆的去整容,还有什么不敢的
今生,天注定我爱的很苦,但愿来世,我会是个洒脱的诗人
听日我还在的啦
lhy92725 發表於 2011-4-10 10:51 PM
差不多要闪了
他都已经很大胆的去整容,还有什么不敢的
susu_nel 發表於 2011-4-10 11:06 PM
.................. 你屈我.... 我邊有整容..... ............. 我一向都咁靚..... 有相你睇....
你够胆在我地头出刀我梗开心啦
lhy92725 發表於 2011-4-10 11:04 PM
原來貓骨姐.... 鐘意見刀.... 我下次亮多D比你睇....
我無呀... 我無呀.... 我邊有講師姐.....壞話....

你地唔好屈我呀............... ......
roberton888 發表於 2011-4-10 10:52 PM
好话坏话都有啦
師姐.... .............. 手信呀....
roberton888 發表於 2011-4-10 10:54 PM
我都无去玩啊,边有手信啫
原來貓骨姐.... 鐘意見刀.... 我下次亮多D比你睇....
roberton888 發表於 2011-4-10 11:08 PM
在我地头亮了刀,你会死佐都悟知发生咩事
條骨都無佐lu
好话坏话都有啦
susu_nel 發表於 2011-4-10 11:08 PM
好話一定有... 壞詁就無囉....
你真係有咁多壞話比人講咩, 又睇唔出喎
CC517 發表於 2011-4-10 11:03 PM
有d人口臭
(*^__^*) 嘻嘻……
.................. 你屈我.... 我邊有整容..... ............. 我一向都咁靚..... 有相你睇....
roberton888 發表於 2011-4-10 11:07 PM
唔系有去隆胸?
好話一定有... 壞詁就無囉....
roberton888 發表於 2011-4-10 11:10 PM
好话多过坏话
好话多过坏话
susu_nel 發表於 2011-4-10 11:11 PM
邊有喎.... 你引比我睇....

講開又講.... 我D手信呢....
人地奶油妹回乡清明,比咩手信你呀
條骨都無佐lu
人地奶油妹回乡清明,比咩手信你呀
lhy92725 發表於 2011-4-10 11:17 PM
咁... 買D土產都有嘛...