返回列表 回復 發帖
我講緊依只wor~~! 點食呀?
?

viento 發表於 2011-3-23 04:46 PM
但佢講果隻無丸嚟呢
畸形人類研究科
咁可惜~!
你住邊呀?

不過講真, 我對X個團長冇乜好感, 我睇過佢一次
viento 發表於 2011-3-23 16:48
i'm 中國香港,其實我剩係鍾意 hide 一個
见到CAMMY姐姐喔,今日好D未啊
條骨都無佐lu
viento.... 仲未瞓...??
cammy8080 發表於 2011-3-23 04:46 PM
原來又係識既
畸形人類研究科
你仲叫新...??

你响度仲耐过我....
cammy8080 發表於 2011-3-23 16:49
我初到水區嘛  
viento.... 仲未瞓...??
cammy8080 發表於 2011-3-23 04:46 PM
hi~~!! cammy~!! 已經瞓咗落床~! 十分鐘后去瞓架啦~!
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
我講緊依只wor~~! 點食呀?
http://i2.sinaimg.cn/bb/edu/08/1704/U1955P20T47D109345F776DT20080417153751.jpg ?
http://i2.sinaimg.cn/bb/edu/08/1704/U1955P20T47D109345F776DT20080417153751.jpg
viento 發表於 2011-3-23 04:46 PM
真係幾大一只...
但佢講果隻無丸嚟呢
go2david 發表於 2011-3-23 04:49 PM
咁我迷叫佢睇依只藍精靈, 唔好食佢果只藍精靈lor~~!!
你仲叫新...??

你响度仲耐过我....
cammy8080 發表於 2011-3-23 04:49 PM
有人身痕..無計
畸形人類研究科
幸福只得一毫子
因為一毫就是十分
十分的愛就是幸福

好玄呀
i'm 中國香港,其實我剩係鍾意 hide 一個
HIDE 發表於 2011-3-23 04:49 PM
真係估唔到, 原來hide真係咁有吸引人, 人已經唔响度, 都仲咁多人中意佢, 唔怪得知.......唉~!
hi~~!! cammy~!! 已經瞓咗落床~! 十分鐘后去瞓架啦~!
viento 發表於 2011-3-23 04:50 PM
早抖喇~加油!!
你係細細b...仲話初到吹水区...
cammy8080 發表於 2011-3-23 16:52
者係咁 .. 我只係零六年活躍於水區
我同你都係識架....
cammy8080 發表於 2011-3-23 04:51 PM
咁當然...
畸形人類研究科
真係估唔到, 原來hide真係咁有吸引人, 人已經唔响度, 都仲咁多人中意佢, 唔怪得知.......唉~!
viento 發表於 2011-3-23 16:52
點解愈有才華既人就愈早死,我都驚我就快死