返回列表 回復 發帖
呢張睇到哦
lhy92725 發表於 2016-3-15 09:33 PM
貓貓 早晨!!!

咁我考慮下以後可能改用呢個外連服務網站,因為大陸你睇得到圖嗰個免費網站,好似摺埋左,兩三日都上唔到!!!

呢個雖然要俾少少錢,但係夠快,又冇限制圖片檔案大細,又會自動備份,諗諗佢!!!
貓貓 早安!
猫姐 早 ..
貓貓 唔該幫手睇埋呢個! 如果呢個你睇到,我以後就用呢個!!因為呢個都係無限上載,不過免費!

鹅睇到
貓貓早晨.
貓貓 唔該幫手睇埋呢個! 如果呢個你睇到,我以後就用呢個!!因為呢個都係無限上載,不過免費!

http://orig06.deviantart.net/420d/f/2016/059/b/1/b1972cec7ef ...
gracechanstuart 發表於 2016-3-16 07:54 AM
我都睇到. 仲好清楚添.
鹅睇到
yxx01 發表於 2016-3-16 09:23 AM
多謝 羊叔叔 幫手!!!

不過 最緊要係貓貓要睇到!!!
我都睇到. 仲好清楚添.
pknoface 發表於 2016-3-16 10:25 AM
多謝 掌門 幫手!!!

不過都係嗰句, 最緊要係貓貓要睇到!!!
我都睇到哦,不过要比钱就唔着数了
條骨都無佐lu
我都睇到哦,不过要比钱就唔着数了
lhy92725 發表於 2016-3-16 01:08 PM
好嘢!! 貓貓睇到!!!
多謝 貓貓 幫手!!!

咁我以後改用 免費 嗰個!!!
廣州恒大(主)VS 浦和紅鑽(客)
1.廣州恒大 1:1 浦和紅鑽
2.和
3.2球

歐冠賽:
第三場:巴塞羅那(主)VS 阿仙奴(客)
1.巴塞羅那 4:0 阿仙奴
2.主勝
3.3球以上

第四場:拜仁慕尼黑(主)VS 祖雲達斯(客)
1.拜仁慕尼黑 3:1 祖雲達斯
2.主勝
3.3球以上
型 英 帥 靚 正
鹅睇到
yxx01 發表於 2016-3-16 09:23 AM
我都睇到呀! 不過好似細左D呀
亞冠賽:
廣州恒大(主)VS 浦和紅鉆(客)
1. 廣州恒大 2:0 浦和紅鉆
2. 主勝
3. 2球

歐冠賽:
第三場: 巴塞羅那(主)VS 阿仙奴(客)
1. 巴塞羅那 4:1 阿仙奴
2. 主勝
3. 3球以上

第四場: 拜仁慕尼黑(主)VS 祖雲達斯(客)
1. 拜仁慕尼黑 2:1 祖雲達斯
2. 主勝
3. 3球
貓貓晚上好。