返回列表 回復 發帖
太多野做了,交接時間又短,我真系記唔到甘多
同之前要處理嘅出入太大
lhy92725 發表於 2016-3-1 11:03 PM
初初上班忍耐下咯。 慢慢習慣咗可能會好啲呢。比心機!
第一場:阿仙奴(主)VS 史雲斯(客)
1.阿仙奴3:0史雲斯
2.主勝
3.3球

第二場:史篤城(主)VS 紐卡素(客)
1.史篤城2:0紐卡素
2.主勝
3.2球

第三場:利物浦(主)VS 曼城(客)
1.利物浦0:1曼城
2.客勝
3.1球

第四場:曼聯(主)VS 屈福特(客)
1.曼聯2:0屈福特
2.主勝
3.2球
貓貓 早晨
1.阿仙奴2:0史雲斯
2.主勝
3.2球

1.史篤城3:0紐卡素
2.主勝
3.3球

1.利物浦1:2曼城
2.客勝
3.3球

1.曼聯2:1屈福特
2.主勝
3.3球
太多野做了,交接時間又短,我真系記唔到甘多
同之前要處理嘅出入太大
lhy92725 發表於 2016-3-1 11:03 PM
新工作係唔習慣,不要俾自己太大壓力
一D都唔開心愉快,想死啊
lhy92725 發表於 2016-3-1 09:54 PM
九條命
第28輪:

1.阿仙奴2:0史雲斯
2.主勝
3.2球

1.史篤城2:0紐卡素
2.主勝
3.2球

1.利物浦1:2曼城
2.客勝
3.3球

1.曼聯3:1屈福特
2.主勝
3.3球以上
第一場: 阿仙奴(主)VS 史雲斯(客)
1. 阿仙奴 1:0 史雲斯
2. 主勝
3. 1球

第二場: 史篤城(主)VS 紐卡素(客)
1. 史篤城 1:1 紐卡素
2. 和
3. 2球

第三場: 利物浦(主)VS 曼城(客)
1. 利物浦 2:1 曼城
2. 主勝
3. 3球

第四場: 曼聯(主)VS 屈福特(客)
1. 曼聯 1:0 屈福特
2. 主勝
3. 1球
貓貓晚上好。
貓姐姐晚上好!
告老還鄉!
第一場: 阿仙奴(主)VS 史雲斯(客)
1. 阿仙奴 2:0 史雲斯
2. 主勝
3. 2球

第二場: 史篤城(主)VS 紐卡素(客)
1. 史篤城 1:1 紐卡素
2. 和
3. 2球

第三場: 利物浦(主)VS 曼城(客)
1. 利物浦 1:2 曼城
2. 客勝
3. 3球

第四場: 曼聯(主)VS 屈福特(客)
1. 曼聯 2:1 屈福特
2. 主勝
3. 3球
告老還鄉!
我都唔鐘意節奏太快既工作。咁多野做,人工係唔係多好多呢?? 如果唔係,就搵定後路啦!!!
gracechanstuart 發表於 2016-3-1 11:52 PM
人工基本差不多,不過會買社保(類似退休保障)
我都想走了,不過由於公司是朋友的,佢挽留,我唔知點搞
條骨都無佐lu
人工基本差不多,不過會買社保(類似退休保障)
我都想走了,不過由於公司是朋友的,佢挽留,我唔知點搞
lhy92725 發表於 2016-3-2 10:24 PM
好似 2 日....... 就想走啦
猫姐 晚上好、返新工個個都係咁喇、同事又唔熟、慢慢来、唔使心急、唔好想一二日就全部都上手、過多幾日、上手後、就一切順利了。
hungyu 發表於 2016-3-2 02:25 AM
上唔到手做唔到野啊
條骨都無佐lu
好似 2 日....... 就想走啦
satoshi23 發表於 2016-3-2 10:27 PM
因為覺得我做唔黎
條骨都無佐lu