返回列表 回復 發帖
歐洲我嘈緊$$$$$$$

真係好貴,唔係成日去到......................all次尿都要一歐喎...........

埃及即是非洲,我如果去會去南非多一點

以色列.....我唔係教徒,唔去了,如果去中東我會去鈙利亞 ...
huhut6432gj 發表於 2012-8-12 09:55 PM
冇人叫你出街日日去廁所
南非都好靚, 我想去埃及係想睇金字塔, 對埃及文化好有興趣
我都唔係教徒, 不過以色列好正, 我好想去, 然後去埋附近D國家, 包括敘利亞, 約旦等
不過目前有難度, 如果我換左日本護照會容易D
佢唔係一野就巴巴聲流果d.......係講講下野慢慢流果d..........死硬
WAI鬼 發表於 2012-8-12 09:57 PM
原来呢招甘好使
條骨都無佐lu
WAI鬼 都去過好多地方
覺得點啊~

係夜晚先多好好嘅小食~
wng86 發表於 2012-8-12 09:55 PM
冇咩特別深刻嘅印象, 最後一次都已經係2009年12月嘅樹
原来呢招甘好使
lhy92725 發表於 2012-8-12 10:01 PM
必殺技
yeah
huhut6432gj 發表於 2012-8-12 09:56 PM
個人認為嗻,你覺得瘦嘜瘦咯~
不過有d位好白痴............兜後面就會冇軍隊.........自由出入
WAI鬼 發表於 2012-8-12 09:58 PM
你唔怕危險????
WAI鬼 都去過好多地方
huhut6432gj 發表於 2012-8-12 10:01 PM
以前工作...做左2年去過晒世界6大洲....差南極洲未去過

本身之前份工有得去...不過最後budget問題我冇得去
唔止入境........係每去到d以巴爭議地方都會有軍隊check一check先比你入去..........有d唔係旅遊區仲會問長問短......
WAI鬼 發表於 2012-8-12 09:56 PM
喔, 呢個都有聽過
你唔怕危險????
huhut6432gj 發表於 2012-8-12 10:02 PM
唔怕
佢唔係一野就巴巴聲流果d.......係講講下野慢慢流果d..........死硬
WAI鬼 發表於 2012-8-12 09:57 PM
演技派
城市人,但求自保,冇辦法

但係唔係全部都係咁嘅,要睇情況咯~
wng86 發表於 2012-8-12 09:59 PM
so far 我D 朋友都OK 嘅
冇咩特別深刻嘅印象, 最後一次都已經係2009年12月嘅樹
blacker14tt 發表於 2012-8-12 10:01 PM
咁多年前~
上以色列航空係要早3個鐘去機場.......因為會逐件行李打開檢查........隔離會有2個機場特警
WAI鬼 發表於 2012-8-12 10:00 PM
呢個知道, 比入境US仲誇張
冇人叫你出街日日去廁所
南非都好靚, 我想去埃及係想睇金字塔, 對埃及文化好有興趣
我都唔係教徒, 不過以色列好正, 我好想去, 然後去埋附近D國家, 包括敘利亞, 約旦等
不過目前有難度 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-12 10:00 PM
搵返個男伴才是重點