返回列表 回復 發帖
唔係,返到KL佢地唔俾我帶。。。。但係我都帶。。。心驚驚。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-12 09:07 PM
唔俾我帶
???????????????唔明?????????手袋???????????
我鐘意自己一個周圍去而家難d啦
WAI鬼 發表於 2012-8-12 09:11 PM
一個人有咩好玩呀??????????????
o下!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!你又有不快經驗呀????????????????????

我仲未去喎
huhut6432gj 發表於 2012-8-12 09:05 PM
我讀緊中學嘅時候比人搶過手機, 我家姐返大馬嘅時候比人搶左手袋, 佢損失慘重D, 超過馬幣5000
而最近嘅, 今年過年, 我父母去朋友屋企拜年, 好日都唔去嘅地方, 點知比人跟住入嚟, 7個人揸刀打劫屋入邊嘅6人, 唔計出邊睇水嘅
呢鑊都損失慘重, 你知啦, D老人家鍾意係過年過節時穿金戴銀
三次都最好彩係人冇樹, 因為我聽過仲恐怖嘅
檸版姐
以前我揸車, 除左返學都唔會帶袋, 而家係日本耐左, 習慣出入都有袋
blacker14tt 發表於 2012-8-12 09:08 PM
日本咁體恤,帶咩都唔怕啦
???????????????唔明?????????手袋???????????
huhut6432gj 發表於 2012-8-12 09:11 PM
Motorbike 黨 揸車飛過搶手袋。。。
肥d好,瘦有咩好睇姐
huhut6432gj 發表於 2012-8-12 09:07 PM
咁又唔會追求過分瘦, 我朋友瘦得好靚架, 所以大家都好羨慕
我讀緊中學嘅時候比人搶過手機, 我家姐返大馬嘅時候比人搶左手袋, 佢損失慘重D, 超過馬幣5000
而最近嘅, 今年過年, 我父母去朋友屋企拜年, 好日都唔去嘅地方, 點知比人跟住入嚟, 7個人揸刀打劫屋入邊嘅6人, 唔計出 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-12 09:13 PM
3次.......................都在馬來西亞是嗎???
oic

祝你早d搵返個伴啦,

心 最緊要係內心,你實搵到既
huhut6432gj 發表於 2012-8-12 09:10 PM
為免誤會, 講下先, 我果個"最佳旅友"係女仔
我以前D ex唔愛旅遊, too bad
Motorbike 黨 揸車飛過搶手袋。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-12 09:14 PM
....................明白明白

下次我幫老婆羅手袋先
3次.......................都在馬來西亞是嗎???
huhut6432gj 發表於 2012-8-12 09:15 PM
嚇死 Huhut 版 啦。。。。你住hotel d治安又唔同ge。。。
咁又唔會追求過分瘦, 我朋友瘦得好靚架, 所以大家都好羨慕
blacker14tt 發表於 2012-8-12 09:15 PM
你信我,肥d好

唔覺老
檸版姐
km8000 發表於 2012-8-12 09:13 PM
咩樹 細路。。。
huhut6432gj 發表於 2012-8-12 09:11 PM
手袋危險, 好多case係電單車二人組係你身邊經過, 後座果個負責搶, 如果你當下鬆手都好D, 最多唔見財物
如果反應唔切, 會比佢拖住行架, 造成身體上嘅傷害在所難免, 最慘係會有機會毀容, 半身不遂, 甚至死亡
日本咁體恤,帶咩都唔怕啦
huhut6432gj 發表於 2012-8-12 09:13 PM
日本治安勁好啦, 所以造成好多日本人冇安全意識, D係外國遭倒扒手嘅, 好多都係日本人