返回列表 回復 發帖
唔嗮咖啡啦,天時咁熱,飲下果汁,或者綠茶好D~
wng86 發表於 2012-8-12 04:19 PM
呢個時候唔係咖啡就係酒, 我見果天咁光, 所以先會揀咖啡, 果汁唔駛諗
台北好多 high tea 唔serve coffee 。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-12 04:21 PM
飲紅茶?
台北好多 high tea 唔serve coffee 。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-12 04:21 PM
飲 檸檬+綠茶,正D~

我閃人啦,去洗車~

夜D再上黎~
飲紅茶?
blacker14tt 發表於 2012-8-12 04:23 PM
yes 的。。。。不過我又唔係成日吃high tea。。。
回教國家贴图
大马跟本唔系回教国,只系蒸腐斋讲系,回教国教系用回教法律架,印尼都唔系回教国家,
印尼同大马一样,只系回教徒多,好多人都误解佐

问我啦问我啦
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
回教國家贴图
大马跟本唔系回教国,只系蒸腐斋讲系,回教国教系用回教法律架,印尼都唔系回教国家,
印尼同大马一样,只系回教徒多,好多人都误解佐

问我啦问我啦 ...
civicboy1969 發表於 2012-8-12 04:48 PM
wiki ge chart 來咖。。。。Malaysia 好次系 65% 回教徒。。。。
我知呀,我只系讲出俾你知道真正的事实
印尼人好多系信耶稣架
C兄甘得闲黎吹水
條骨都無佐lu
C兄甘得闲黎吹水
lhy92725 發表於 2012-8-12 05:03 PM
佢來找我服氣。。。 。。。搞掂。。。改一改。。。
印尼人好多系信耶稣架
civicboy1969 發表於 2012-8-12 04:58 PM
Indonesia228,582,00086.1%[4]
甘大件事,不过C兄好易话为嘅嗻
條骨都無佐lu
甘大件事,不过C兄好易话为嘅嗻
lhy92725 發表於 2012-8-12 05:10 PM
佢都知我沒小氣咖。。。。
我唔要切包,,,
切包系咩黎架
條骨都無佐lu