返回列表 回復 發帖
醫肚先。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-10 18:47
仲未食得,食住雪條先
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
雪條正  
檸姐姐晚上好,回教國家都有咁多咩?檸姐姐你好犀利啊
檸姐姐晚上好,回教國家都有咁多咩?檸姐姐你好犀利啊
eqwai 發表於 2012-8-10 07:22 PM
回教世界好多信徒咖。。。
咁基督教全世界都係好多喎?咁算唔算基督教國家嫁?係檸姐姐度可以學到d知識
咁基督教全世界都係好多喎?咁算唔算基督教國家嫁?係檸姐姐度可以學到d知識
eqwai 發表於 2012-8-10 19:29
我岩岩先知原來你好勁
hide曾說過:
eqwai 發表於 2012-8-10 07:29 PM
我個list 系 根據回教人口% 來計咖。。。(網上)
檸姐姐, 我今日未得閒去幫襯妳
我岩岩先知原來你好勁
HIDE 發表於 2012-8-10 07:32 PM
細細b姐姐,你笑我呀?唔係做咩引用我個貼呀
細細b姐姐,你笑我呀?唔係做咩引用我個貼呀
eqwai 發表於 2012-8-10 19:42
我係度咁耐,都未試過收咁少錢嫁,你唔醜我都醜呀

我都係第一次見人咁講,好猛
hide曾說過:
我係度咁耐,都未試過收咁少錢嫁,你唔醜我都醜呀

我都係第一次見人咁講,好猛
HIDE 發表於 2012-8-10 07:44 PM
原來真係笑我 醜死鬼呀
我食飯喇,檸姐姐,細細b姐姐,下次見啦
甜檸版姐 2億TVB$$$$$$$$$$$$$$$$  
甜柠版,QT,猫猫,viento,hide高版,酒馆老板娘,eq妹,醒爷。。。

Good Evening~

檸姐姐, 我今日未得閒去幫襯妳
blacker14tt 發表於 2012-8-10 07:37 PM
我果d雞碎來咖...