返回列表 回復 發帖
今晚买D川贝末试下
條骨都無佐lu
我入黎,檸檸就要出街
chowold2 發表於 2012-8-7 11:39 AM
沒變啦,different timezone,你又唔好次Viento咁唔訓覺。。。weekend 又outdoor 都唔系度。。。
Wait till time change 仲過。。。。。
要对鎭下药。。。风,干,热咳

平壤核子能源研究所
~ Sweet sweet lemon ~ now only I know that call pop tarts ~ seldom eat ....

I likes layer cake ~ from Malacca ....

fls125 發表於 2012-8-7 02:02 PM
My friend brought this for me once from Malacca.
DingDongQ   Km   Viento   粒粒。。。
无咩痰,估计是干咳
條骨都無佐lu
Good Evening Good Morning Good Night Cafe

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
无咩痰,估计是干咳
lhy92725 發表於 2012-8-7 05:01 PM
最慘系乾咳。。。。咳唔到嘢出來ge。。。
  1. 无咩痰,估计是干咳
複製代碼
一咳就咳5停?  试下食冬充虫草

平壤核子能源研究所
要对鎭下药。。。风,干,热咳
lilitan008 發表於 2012-8-7 04:59 PM
half bucket water - its 對症下藥  not 鎮
又比老师发现。。

会不会比扣分架

平壤核子能源研究所
又比老师发现。。

会不会比扣分架
lilitan008 發表於 2012-8-7 05:12 PM
Me 6 years chinese school only 敢敢死去考 Chinese..  
粒爷都识佐好多中文啦
初初果阵他多数写英文嘅
冬虫草,贵野黎喔,边有钱买
條骨都無佐lu

早午晚
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
咁又唔使改口呢度系吹水遮。。。。橫掂我的花名多到。。。。不過某一個系我自封。。。
其實呢度d人好多名。。。貓E都開果遊戲是有關各人的外號的。。。都係無傷大雅的玩笑。。。 ...
SweetLemon 發表於 2012-8-7 04:51 PM
唔理, 檸姐姐好