返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-9-9 03:49 AM 發表

放心,我會有獎品送出
獎品...don't forget about me
I buy the most share in your company

原帖由 1739jay 於 2008-9-9 06:03 AM 發表
bye。 还有一点时间,继续努力。 其他要等下午回来了
有時間先慢慢推 ,我也不想大家辛苦 ,我只要保持100名內就ok
原帖由 blueocean 於 2008-9-9 06:04 AM 發表

獎品...don't forget about me
I buy the most share in your company
你冇獎勵,你又唔打怪,tvb幣我又冇你咁多,冇咩可以獎你
500手用光,上班去啦...
原帖由 后勤部长 於 2008-9-9 07:50 AM 發表
500手用光,上班去啦...
謝謝部長的幫忙,今晚會有獎品給你

玩咁耐重要去上班 你也很利害ma,保重身子
太强了,你们...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2008-9-9 08:00 AM 發表
太强了,你们...
現在只靠靈魂支撐住,肉體已經到左極限
原帖由 bubu1109 於 2008-9-9 06:23 AM 發表

你冇獎勵,你又唔打怪,tvb幣我又冇你咁多,冇咩可以獎你
我想要你只寵物
我只寵物換你只寵物

原帖由 blueocean 於 2008-9-9 08:17 AM 發表

我想要你只寵物
我只寵物換你只寵物
雖然我隻寵物轉數不高 ,但係話晒都比你高一點 ,而你又唔多打怪

怎麼可能換給你
咪系,点可能同你换啊.

要换既话首先贡献晒你嘅TVB币先.....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 ice.key 於 2008-9-8 20:21 發表

這全送給你啦..~~~對我來說這是垃圾..~~~不知要來做什麼..~~
謝謝妳!謝謝你給了我這麼多的幫助,十分感激!
who cn 借我些强d的装备
我打怪用好多药水啊!!
我的轉数不够啦。。。。

很多装备都装不上。。。 ==“
装得上的。。。又不够轉数拿。。。
悲哀。。。