返回列表 回復 發帖
刚放工回来 。。。 新工做靠近我家,坐巴士只需大概10分钟的时间
enjoy698869 發表於 2009-9-25 09:02 PM
甘几好喔,节省好多时间
條骨都無佐lu
秦少,其实canz兄早前有和我商量是否要再搞旺家族,如果是一年前的我肯定二话不说的去搞,因为当时还有其他活跃的家族!

现在的情况是所有家族都名存实亡,只是兄弟帮旺没有任何意思,再加上论坛似乎要边 ...
cck_my 發表於 2009-9-25 08:54 PM
要如何搞

目前是因为不能显示家族,不懂谁是谁 !!!

我已整理兄弟帮所有兄弟姐妹的名单表,还差一点点就完成 。。。

当完成我会电邮给兄弟帮的高层和您
秦少,其实canz兄早前有和我商量是否要再搞旺家族,如果是一年前的我肯定二话不说的去搞,因为当时还有其他活跃的家族!

现在的情况是所有家族都名存实亡,只是兄弟帮旺没有任何意思,再加上论坛似乎要边 ...
cck_my 發表於 2009-9-25 08:54 PM
其实意思已经好白佐啦,大家吹下水、睇下帖咪得咯,家族D嘢迟D再想啦,如果唔喺我哋可以做D乜吖?
你都讲得几啱吖,所有家族都已经名存实亡佐啦,潜水嘅潜水,ban嘅ban,已经唔同以前吹水吹得咁尽兴佐喇
甘几好喔,节省好多时间
lhy92725 發表於 2009-9-25 09:05 PM
是啊,省时又省车费
要如何搞

目前是因为不能显示家族,不懂谁是谁 !!!

我已整理兄弟帮所有兄弟姐妹的名单表,还差一点点就完成 。。。

当完成我会电邮给兄弟帮的高层和您 ...
enjoy698869 發表於 2009-9-25 09:07 PM
就正正是因为不能显示家族,不懂谁是谁 !这个问题已经要被逼停止活动了,我已经尽力了

兄弟帮有什么事就你和nicnic大佬做决定,不需要问我
就正正是因为不能显示家族,不懂谁是谁 !这个问题已经要被逼停止活动了,我已经尽力了

兄弟帮有什么事就你和nicnic大佬做决定,不需要问我 ...
cck_my 發表於 2009-9-25 09:14 PM
不问你问谁?
其实意思已经好白佐啦,大家吹下水、睇下帖咪得咯,家族D嘢迟D再想啦,如果唔喺我哋可以做D乜吖?
你都讲得几啱吖,所有家族都已经名存实亡佐啦,潜水嘅潜水,ban嘅ban,已经唔同以前吹水吹得咁尽兴佐喇 ...
nicnic1161 發表於 2009-9-25 09:09 PM
坦白讲,我咩都做唔到,开帖无人理,用比较敏感的字眼讲得激动又话要做反

有时真係好怀念以前的日子,有竞争,有动力,有兴趣!
不问你问谁?
nicnic1161 發表於 2009-9-25 09:16 PM
问canz85兄,兄弟帮创办人
坦白讲,我咩都做唔到,开帖无人理,用比较敏感的字眼讲得激动又话要做反

有时真係好怀念以前的日子,有竞争,有动力,有兴趣! ...
cck_my 發表於 2009-9-25 09:19 PM
所有话咯,平平凡凡做好自己就好啦,得闲就吹吹水,再唔喺就潜潜水,唔喺我哋可以做D咩?
所有话咯,平平凡凡做好自己就好啦,得闲就吹吹水,再唔喺就潜潜水,唔喺我哋可以做D咩?
nicnic1161 發表於 2009-9-25 09:23 PM
。。。 。。。 。。。
nicnic1161 發表於 2009-9-25 09:23 PM
得闲要同你偷下师做潜水星星
星星大佬,又叫人潜水啦
條骨都無佐lu
那就一起玩潜水啦
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
永远都潜啊
條骨都無佐lu
星星和潜水员越来越多了。。就一起做星星,玩潜水咯
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。