返回列表 回復 發帖
今天系周日 政府相關部門沒有開 佢很厉害 兩天一夜了? 在同一個位置動都不動一下? 真系沒有 改错名 叫懶猴 ....
朋友給我建议 拿狗尿撒佢旁边? 佢就會吓跑 我想了一想?
就算有狗 你要怎样取得狗尿?佢. ...
di0208 發表於 2016-9-25 10:24 PM
咪等聽日咯,佢又無打攪到你
條骨都無佐lu
路人甲 早安! 下午好!
smcorange 發表於 2016-9-25 11:12 AM
orange早安! 下午好!
人人都是....路人甲
smcorange 發表於 2016-9-25 11:14 AM
they are b, c, d, e, f, g....
你就算系呢度講完都幫我唔到
我坐佐上架車就好似比人賣豬仔架啦
條條路睇落都差唔多
lhy92725 發表於 2016-9-25 11:17 AM
葵芳地鐵是小巴最終站下車
有GPS 或 其他功能APP .....
free2penny 發表於 2016-9-25 11:59 AM
沒有數據漫遊
貓唔識睇地圖
lhy92725 發表於 2016-9-25 03:06 PM
學!!!
唔識睇唔緊要...佢會教你行

http://unw ...
free2penny 發表於 2016-9-25 03:17 PM
跟隨藍色指南會出事
大馬勞工部規定 不能够超過七號出糧 通常我都系二三號 就出糧
十號出糧?怎樣來頂呀?過多五天就半個月羅
中國國慶日 喺唔喺 10月1號 呀?你地假期休息 有無工錢拿的? ...
di0208 發表於 2016-9-25 10:21 PM
you are lucky不能够超過七號出糧 通常other companies 系6號 出糧
今天系周日 政府相關部門沒有開 佢很厉害 兩天一夜了? 在同一個位置動都不動一下? 真系沒有 改错名 叫懶猴 ....
朋友給我建议 拿狗尿撒佢旁边? 佢就會吓跑 我想了一想?
就算有狗 你要怎样取得狗尿?佢. ...
di0208 發表於 2016-9-25 10:24 PM
come to my house, i can give you 狗便便
多谢路人甲提醒!!  差一D?忘記防備?現在出入都有戴口罩了
di0208 發表於 2016-9-25 10:26 PM
watch out...
唔喺貓 喺叫懶猴

di0208 發表於 2016-9-25 10:27 PM
懶猴貓
你做乜一早唔同我說 來者是客 我怕餓壞佢羅?其实真喺唔可以 餵佢 沒有想到這一点
di0208 發表於 2016-9-25 10:29 PM
you and cat cat had the discussion started earlier than i came here yesterday...
感谢路人甲關心 都喺你比较細心提醒
di0208 發表於 2016-9-25 10:30 PM
路人甲細心關心penny only
越南人我處有好多 越南人算唔算喺外省人 佢地都想要吃野味進補

di0208 發表於 2016-9-25 10:33 PM
maybe they want 進補 too
路人甲
di0208 發表於 2016-9-25 10:36 PM
is that the same girl as yesterday?