返回列表 回復 發帖
外圍賽估估下場次賽果:

第一場:中    國 12 VS 0 不丹
第二場:厄瓜多爾 2 VS 1 烏拉圭
第三場:阿 根 廷 1 VS 1 巴西
第四場:瑞    典 2 VS 1 丹麥

gracechanstuart
第一場:  中國 VS 不丹
1.中國1:0不丹
2. ...
lhy92725 發表於 2015-11-15 09:06 AM
多謝貓貓估估下奬金! 今次跟啊grace都唔錯啊.
我撞彩咋~

唔知今日拿督李宗偉可唔可以打敗諶龍呢?
林丹都得,估計應該可以吧
不過佢尋日打得甘辛苦,體力上我怕佢頂吾住
條骨都無佐lu
多謝貓貓估估下奬金! 今次跟啊grace都唔錯啊.
pknoface 發表於 2015-11-15 09:25 AM
跟邊個好睇你嘅彩數啦
條骨都無佐lu
謝謝貓貓獎金~
有估足球活動... 可能我近日多嘢做...少上來啦... 不過非常支持貓姐活動,下次記得通知我...THX哂
以下是小小活動金贊助......
lhy927252015-11-15  09:39 AM TVB 200000000 元積分轉出
酒神版,估佐好多期啦
多謝你贊助
呢個星期嘅你記得參加啦
條骨都無佐lu
有估足球活動... 可能我近日多嘢做...少上來啦... 不過非常支持貓姐活動,下次記得通知我...THX哂
lhy927252015-11-15  09:39 AM TVB 200000000 元積分轉出  ...
timmaxsing 發表於 2015-11-15 09:45 AM
原來J神兄連女都唔溝黎贊助貓貓活動.
人地尋晚先一起睇完星星
條骨都無佐lu
多謝貓貓估估下奬金
多謝貓貓 獎金
lhy927252015-11-15  09:39 AM TVB 200000000 元積分轉出  ...
timmaxsing 發表於 2015-11-15 09:45 AM
點解我冇 贊助既
佢忙得滯吾知
條骨都無佐lu
貓姐午安 多謝估估下奬金
外圍賽估估下場次賽果:

第一場:中    國 12 VS 0 不丹
第二場:厄瓜多爾 2 VS 1 烏拉圭
第三場:阿 根 廷 1 VS 1 巴西
第四場:瑞    典 2 VS 1 丹麥

gracechanstuart
第一場:  中國 VS 不丹
1.中國1:0不丹
2. ...
lhy92725 發表於 2015-11-15 09:06 AM
多謝猫姐外圍賽估估下獎金