返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
4 B- E! P( w, e! f8 S$ y( `" @* k( w/ W, ~
; y: M2 u# n! \# C4 ]  o
:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...公仔箱論壇8 L$ M  T- I8 G" d* p6 m2 c. X
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
6 @( A' b* E" J6 Y5 g  C7 Eo...8 j" i" O7 S: ?
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
# E9 B9 `' [/ Q1 T5 F6 R: `' ~# aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女...
5 T! u# }+ j0 d/ P; c  w! gtvb now,tvbnow,bttvb我的女神....
$ |+ J( [# K4 R) f. o" x
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
( `) T! F& s$ Z% h/ H:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
tvb now,tvbnow,bttvb& j5 u) L) z: N( L1 `# N# C4 c+ S% b3 }

1 G( ]9 |0 P. P% g# s1 G6 Q8 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實我有戴過CONTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 I$ K% |2 L9 ?* G% V  h
不過我覺得唔多舒服..
: v& w6 k1 H, lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, a; _) W! e: n5 N9 X4 q
你都系e+靓d
9 n6 D- E; @" ~) U& f& E8 @多謝  =]9 v9 I6 w$ u8 m* f( u
不過好似真係冇咩分別呀可 =_=1 J, |( y3 \5 I
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表
) E% S$ h6 W, ~9 T2 Q, M" |, ttvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb$ W' ~7 U" W+ Q1 T! n
o...os.tvboxnow.com% g5 V- ]! u6 z3 u0 a: _2 Q* J, l7 @
我唔多捨得
& b  }" S  _3 i$ n! r, x+ r- ^
6 ^- ]$ r$ W% J 我都唔舍得剪吖.... 公仔箱論壇/ V  b# V6 g* b8 l) B  o
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb" B6 d6 _) r! w, e8 Z

% q9 d, H0 r" P) ?+ ~+ W+ HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' g! V. n; L( q; |+ g$ B% j4 w  O
我都唔舍得剪吖.... 4 ?' r: ~) u4 O" L, y
都唔知道要唔要去剪好....
+ C3 q3 o! ~" c5 A. G* n
:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. s* f0 a  w3 K9 T, B" S& D
短左仲好睇喎
1 A% t$ Y( P' @) ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美5 Y; j: Z  e" Z
短发也有短发的美
( @: }3 W0 Q3 f4 d& _" y  ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 % G5 M: d# V, I4 r4 t0 @' Q
=3=都一樣咁靚
% }6 E0 j" D0 }+ I! VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。短左仲好睇喎公仔箱論壇1 s# |, V- r+ p+ Y% y5 c
哈哈支持靚女啦
) R3 b# O+ q+ ^, n3 l
% L* d8 J0 A% Z: k  G
多謝 =]公仔箱論壇$ \; O' l8 h; A+ n; a& g6 C, R
我一陣要去迎奧運...-.-0 m' y; G1 _% i9 W
好驚影到我個殘樣..好似咁-->
, S- T: ?3 |0 v9 x; [* Ttvb now,tvbnow,bttvb但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
6 W( H1 `, I2 x% J. n# [# I6 k% |公仔箱論壇妳是澳門人?
tvb now,tvbnow,bttvb+ i5 G3 K& l# S  I: s9 j# \0 ~+ d
係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎