返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
* b' H* G( i# `9 z, d3 Htvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇, i# R* V0 }, z2 x4 v% n: `
公仔箱論壇! G  B, V+ |4 T5 J+ ^
:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...tvb now,tvbnow,bttvb* o" v9 ?2 E. Q% A' {- i# n1 ]4 ?
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
6 t2 ]6 H9 v' ?* q' ao...
! m) A. y+ H/ Z: x9 ?" Yos.tvboxnow.com我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
  b' M8 G7 P; g9 C5 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... / Z* J, z$ [, j! \# N/ Q4 O  q* s
我的女神....
# d. p  f" v- n: ?; v公仔箱論壇兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
" f" N! l; g! n" D. Vtvb now,tvbnow,bttvb:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
' ]7 W% F2 d8 _0 _! A( V/ T1 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; h! S& U" P3 O. l% l
其實我有戴過CONos.tvboxnow.com: j, ]3 b2 u  H# y$ y' |
不過我覺得唔多舒服..
/ T1 q5 C; [0 [: \- Otvb now,tvbnow,bttvb後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 公仔箱論壇1 f: s# j/ ]! j. C: z* E" O
你都系e+靓d
os.tvboxnow.com; I$ P4 I2 v& X+ u( d  \
多謝  =]
3 ]" F4 r2 y, N" K* x! x  Q1 B% itvb now,tvbnow,bttvb不過好似真係冇咩分別呀可 =_=4 _; q+ ?- N* K
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表 os.tvboxnow.com0 B: Y/ o* B$ R( P6 v& D2 G

; F, `6 K1 j! [( {. ]( I: dos.tvboxnow.como...8 @! E9 z! O& x$ p
我唔多捨得
tvb now,tvbnow,bttvb; W1 Q+ |/ `, Z( @$ `

3 A- `8 j; ^8 {* [  M$ U( e5 los.tvboxnow.com 我都唔舍得剪吖....
: Z& t8 m/ P' T( a0 \5 V  f公仔箱論壇都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 ' D: b' w0 q9 c, Z* s

0 G8 y* j) X' ~9 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ {4 Y" y/ o6 G 我都唔舍得剪吖....
1 a" S# R# f. `3 ^, p1 g/ ftvb now,tvbnow,bttvb都唔知道要唔要去剪好....
' Q- c0 m/ H; X7 ^/ c2 \公仔箱論壇:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚
! K, ?4 _9 k' x4 m0 G! C公仔箱論壇短左仲好睇喎tvb now,tvbnow,bttvb* n% k- }* c* ~, i0 f: o
哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* c. ^! n" F8 _! j  J
短发也有短发的美9 q/ b3 n7 i2 t$ ?3 m$ S2 u9 T  V
最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 公仔箱論壇, t. c; _) G% T$ b& y) t. x
=3=都一樣咁靚5 j% _) G% A$ j/ M
短左仲好睇喎
8 l1 y$ k3 ]. P哈哈支持靚女啦
/ a0 Z6 @5 j: _, `# H4 e' }5 m) L  m& y
多謝 =]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- N3 {8 q9 m% A2 ~3 Q
我一陣要去迎奧運...-.-
+ \+ l7 V* s2 a: J% _公仔箱論壇好驚影到我個殘樣..好似咁-->
" p; }. R$ _2 H# ?: f: Ptvb now,tvbnow,bttvb但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb( \+ i* O- O. w
妳是澳門人?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" h2 B' S% t. _! }' ^- U( Y
係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎