返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
5 ]9 z3 n" d5 \$ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2954357os.tvboxnow.com  c3 x, y1 u4 N  I
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
2 ~1 o3 x( r2 F; otvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. y( Z  @6 H% X% z2 |" D9 o
# T8 K9 C# }# b8 h# D0 k
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水
8 t2 `3 n: G' l8 t! B. _9 \+ t9 ISicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
, a5 D  W5 I  }6 }: ~; Y  u

$ E( Y' k8 ?& h; ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
5 K3 X& b: C! D- B/ Ltvb now,tvbnow,bttvb唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
( v0 v" p* u' a  A% xtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! |' i7 M8 i4 T" H2 o
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 X/ U# _# u! Z8 q0 J$ l
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
) B: `: l9 T  }, i2954355
3 h/ ?/ e6 W0 f  l( w6 _公仔箱論壇咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。tvb now,tvbnow,bttvb* ]# }& D; m$ l! K" L0 \' w+ o
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: I, ^$ ~8 M& C6 P
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
$ k# d( o. Z! m5 l" ]7 [公仔箱論壇
9 k+ u5 ]1 z+ n% J6 ~& t) A3 f. sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架os.tvboxnow.com% C  T# E. B+ B1 R
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
$ B# f+ ]7 O9 B1 x# r' p

5 R; J# t8 ?( s$ Q2 z. X9 c公仔箱論壇& ~+ G4 ], T! Y9 j6 Y* u
咁正! 0 G$ K, W" p: o/ Y5 z
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvb now,tvbnow,bttvb4 |( Q  O! P: C7 m
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
  `( j1 I5 p7 X; y) E& }8 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
: ~( _0 C5 a  v3 Aos.tvboxnow.com上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
% q5 T# K) W6 C, G  ]
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 n& Q# u8 J9 S9 `+ ?, c1 W- |
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
: k& }: y5 x. v; y# N7 N

7 r; Z6 N2 t8 c% }我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
; {6 @$ u+ _) B3 l. {os.tvboxnow.com
: u: {2 d9 q! z) ]; X% p' Ios.tvboxnow.com29550881 R) h# K. s& d9 r# `/ n. c7 v; i
咁正! tvb now,tvbnow,bttvb/ j7 V2 e6 u( r. l
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....- N/ u4 ?4 i& j" n6 I- \
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
) c2 `. {9 y( k8 _: Q/ x  G4 E公仔箱論壇公仔箱論壇5 f3 \; e" C8 Y2 H; o& I4 f
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
2 v5 F4 b2 m0 `! w; U公仔箱論壇
/ D" v- [0 Y, b6 Y* ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!! * h9 h' a) R5 T) c! E3 c
同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

本帖最後由 leekwoklam 於 2014-10-9 03:05 PM 編輯 # I, J6 P. Z) y% w2 i- b

- C9 y! A* ?) I$ x! T/ Z  }. E公仔箱論壇
  W( W. F( g, Z4 {) k公仔箱論壇0 C9 ?- v! D. E
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業5 R# ^0 d( k8 g- H
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
os.tvboxnow.com7 |5 v* J8 m2 U, I

& u- Y9 _9 o, J+ u2 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?
- O# i; g1 S" |5 s, j公仔箱論壇9 l  o6 \) ]- [
西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......

; A0 s* w* D0 q) ntvb now,tvbnow,bttvb
+ Q, @( u) _, V: Z% q! k: H! u: n3 i+ @( Z' D; L" a! x
如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
: K2 ~9 {1 m. @( A! B
& u- y( x: R$ P! g另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...
& f+ ^6 b5 W+ a4 S6 ]- A) n公仔箱論壇tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
0 P% L8 ~7 F0 @: O( PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% L$ u1 y5 ]* \9 A3 M
其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。