返回列表 回復 發帖
5 v; g4 w3 l9 V9 C

4 m* F+ {) j' x" K$ ~0 Yos.tvboxnow.com佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!, u; [7 ~( v' Z4 x) r4 `9 \% F
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 i/ T9 Q+ o" e! T8 A  m
係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ^8 u6 y" O6 g

/ z3 B9 Y' ?% p' P
) @9 f$ }- c$ ~/ E4 pos.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错

7 z) ~* K' ]5 w: G0 R& q# U; tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
7 g, U5 {2 v2 @! [. I  A6 E公仔箱論壇我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
6 X) r9 [8 \1 m' ^; x" ^公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
& _8 g5 r0 L! \9 @3 ]. U( j

. M- c. [- ]7 u2 e5 _8 D* B廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
os.tvboxnow.com& D4 w2 U+ K7 h" n2 A) f  G

2 z4 @( f; H6 Z! e: r1 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
4 s7 @0 g# h4 Q& B1 f. oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
. C3 ], J6 L: V, ^5 c& Ztvb now,tvbnow,bttvb咁陰功吖?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 N) f! w, i1 D
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 os.tvboxnow.com% m1 i$ r" ], w- n5 z! M9 W9 @- |

) t- J) R! q- U  Otvb now,tvbnow,bttvb
" S0 t5 R" S. W; B: p* b: etvb now,tvbnow,bttvb咁陰功吖?tvb now,tvbnow,bttvb3 u$ g. f- D/ o' f/ q2 X4 X: u, I
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 k  X3 y0 M9 r/ O
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼  J2 Y% q: W5 X& o4 K( p
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
公仔箱論壇8 A. Y) W% `; O. c# A% D) C

- h  E! z0 h4 X/ o+ D9 w( U* e9 k公仔箱論壇佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
5 q: }" ^1 b' z# R

1 J0 F* G; J0 L( z1 y7 Wtvb now,tvbnow,bttvb佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗tvb now,tvbnow,bttvb/ @" _3 s! X" `/ j. f/ P# K; v4 G
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
3 W% T& l/ j+ @& ~: _; G
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
% f" G0 G5 K$ S9 r20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
9 c" {! a0 L  pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
4 }& L$ ]  E% |$ @* w) D/ V! _: W; y4 u
20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
) V' ]. B7 Z1 N8 s* n0 ~+ a3 g

5 }! t. l0 f0 m佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗tvb now,tvbnow,bttvb/ p7 I# L* B% U! e9 k4 A1 d
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
" {6 d' E5 I" N* z3 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ u0 Z7 e* i; u3 k3 y, Y3 ^
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
公仔箱論壇) W- z" Q. t: K& g+ P
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
6 Q. d9 ~3 U4 n5 _; q但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
2 f0 I$ ?: Q4 `tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 h: B# m2 n; L) `: x: V
os.tvboxnow.com: u" k( ?5 v! e; G% O2 y: e5 j+ M
聽緊電視喇
+ g# N6 l4 C0 r1 G) x. \1 o歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 K% K: z8 n  H# z
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
+ B' Z) n6 \  S: los.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港