返回列表 回復 發帖
1 J: S' P" G9 u4 A
tvb now,tvbnow,bttvb4 y( _) \' [. s5 ^+ f

$ Z! P  W! _% {) NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你留打呀?
2 [6 k" p* S6 J; m4 Stvb now,tvbnow,bttvbLastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
* ^; q4 a( ~& u" _" S) \. h; H公仔箱論壇& f; C! T7 h! D5 @3 V
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?6 J, Y* V/ B) a
tvb now,tvbnow,bttvb7 x& b0 ?- N; H6 m
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
tvb now,tvbnow,bttvb7 e" t; C& h: c2 X+ L( y: w; h
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. e& G  b$ d9 p0 s
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
2 z( J( `) d& Y; z" ~大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
# Z9 u- [" T" g8 k2 g" w2 H
* d6 `' x. ]; V" W/ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
) V/ V3 ]- K- ^喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
) d0 T' ?3 ~9 \0 F6 ]' {. c- ~* ~+ x1 }os.tvboxnow.com
* K/ b7 J7 H; p& F呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...tvb now,tvbnow,bttvb( l* R# K7 {1 R3 n. y8 Y2 I
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
/ F* k) J0 y5 }. q: o" othat would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
" @$ A4 z. p" p# m5 A# btvb now,tvbnow,bttvbthat would be too badtvb now,tvbnow,bttvb( O/ t- |6 `0 I% A1 {5 q$ ~) h. q
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
os.tvboxnow.com- V3 R7 H$ ?8 c6 t
tvb now,tvbnow,bttvb6 s$ A: {& D: F: K$ G
咪係!
唔怕水滿就得tvb now,tvbnow,bttvb* b; H2 U; m6 H; F! C  |) b
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
! x" Y: l( L) Y0 ptvb now,tvbnow,bttvb' T$ g. D! q# r& c. Y# A) W
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. tvb now,tvbnow,bttvb6 _0 p7 ?# M3 E, w. a' Y: W

% J' }5 k7 {- T3 d$ B! t* r' Tos.tvboxnow.com話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ g$ a# N7 {5 {
) y, ]2 e6 @$ L) j0 w' B
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
2 W0 i; d1 F$ o  Q9 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 X4 J. y& ]7 o( H- \
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
os.tvboxnow.com6 U4 T7 y* I" g" `7 |

6 W+ n2 \4 e" ~5 E公仔箱論壇幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?3 @. ~+ l2 B# `7 M9 e& _- t
算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

. x0 F4 i6 \0 N3 }
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
5 j6 y/ y4 X% ~. i4 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# |# L6 x+ ~# \1 [# S% g
騎騎,我都好似差唔多。
5 j3 a$ P6 l( e$ y. f; d% r5 Q騎騎,我都好似差唔多。8 k% N% T* R3 c* _* g6 }
leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
- G5 m) ?/ U$ _6 q7 l% Ntvb now,tvbnow,bttvb開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦& S- o# D' @; h* L
os.tvboxnow.com1 I/ ]. J/ l3 X. L; Y1 _2 E, U. {4 T
話時話,多謝你派的分,謝謝
" x6 h  P. B  [0 T5 v9 g. Oos.tvboxnow.com
5 a; @: z( I: `! K* ]" O' brrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
# h+ n- B8 d9 @6 [/ T! Y
9 \+ E% G1 C) _4 @話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  Z2 }, p2 |) K5 u$ T$ _$ v5 l0 y
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
; O) m7 H! P0 \$ T* m# g2 Etvb now,tvbnow,bttvb開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦os.tvboxnow.com7 E; A' l& ^  G# X" _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 e- ^  \  J3 Z" X$ D2 s1 L/ |
話時話,多謝你派的分,謝謝TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  I1 j: Q, ^  {0 p
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
公仔箱論壇5 m) [2 J3 L, N. t, d

/ u# d3 \7 W  V$ R8 t2 Hos.tvboxnow.com睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip
# E9 R" ~& h% l: ^/ P0 Irrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
os.tvboxnow.com1 w7 M- k0 R5 ]& c3 V

" o5 x0 h) c$ B5 Q3 [2打6.. 咁我咪新仔不如囉!