返回列表 回復 發帖
因為要趕住食呀, 唔係嘅話, 食到訓覺前果一霎那都可以
法國餐full course一定慢架啦

a5. ...
blacker14tt 發表於 2012-7-12 09:21 PM
返到去仲要煮麵呀

係呀...但同佢間唔中就會食一次........因為同香港一個出名做法國菜既人熟 一年都去一兩次
係呀, 一餐飯食5年, D食物都冇樹, 我諗都可以入世界紀錄
blacker14tt 發表於 2012-7-12 09:10 PM
誤解咗啊唔好意思~

我以為系問哽 個D 餐 系食咗有機耐。。。。

一餐食5年 確系可以入世界紀錄
再嚟,條數好衿計

Vanilla Crme Catalane - 香草迦太羅尼亞忌廉,配覆盆子果凍及可可雪葩,無論賣相和味道都非常吸引。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
局部區域潛水中...
~ Sweet sweet lemon ~ wng ~ 言言 ~ Chef ~ 海妹妹 ~ 鬼叔叔 ~

~ 1746350  ~ see you all tomorrow ~  
fls125 發表於 2012-7-12 09:12 PM
bye~~~
wng86 咁早?bye la ~~
局部區域潛水中...
返到去仲要煮麵呀

係呀...但同佢間唔中就會食一次........因為同香港一個出名做法國菜既人熟 一年都去一兩次
WAI鬼 發表於 2012-7-12 09:24 PM
真係難為你
誤解咗啊唔好意思~

我以為系問哽 個D 餐 系食咗有機耐。。。。

一餐食5年 確系可以入世界紀錄
wng86 發表於 2012-7-12 09:24 PM
點解會誤會?
1746365啦啦啦啦
civicboy1969 發表於 2012-7-12 09:23 PM
c兄。。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
wng86 咁早?bye la ~~
金石良 發表於 2012-7-12 09:28 PM
同 fls 靚女講 bye bye 嗻~
真係難為你
blacker14tt 發表於 2012-7-12 09:29 PM
我就唔難為...我夜訓開...佢就慘D成日食到一半恰眼訓....但又成日話要食
C兄派$
點解會誤會?
blacker14tt 發表於 2012-7-12 09:29 PM
唔知喔~

反應遲鈍啩~
我就唔難為...我夜訓開...佢就慘D成日食到一半恰眼訓....但又成日話要食
WAI鬼 發表於 2012-7-12 09:30 PM
又要訓又要食
唔知喔~

反應遲鈍啩~
wng86 發表於 2012-7-12 09:32 PM
檢討下啦
NG生,其实是边个中文啊?
條骨都無佐lu