返回列表 回復 發帖
就是因为出差无得拣,估计黎中国都是去大城市,所以吾好玩咯
lhy92725 發表於 2012-7-12 02:32 PM
都唔係嘅, 好似我未去過中國, 如果第一次去, 都會去行下嘅
咪係, 去搵猫猫豬
畸形人類研究科
廣州反而冇機會去, 中國出差都係去東北, 特別係瀋陽, 大連, 然後就可能上海, 江蘇
原来海姐姐未黎过中国
甘应该可以比D外表呃到
要来试下啦
條骨都無佐lu
我去中國要簽證
靓女don like bring umbrella...scare become 师奶
EvilgranII 發表於 2012-7-12 01:48 PM
~ Sweet sweet lemon is 靓女 ~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
原来海姐姐未黎过中国 甘应该可以比D外表呃到 要来试下啦
lhy92725 發表於 2012-7-12 02:54 PM
我去中國要簽證 blacker14tt 發表於 2012-7-12 02:59 PM
猫猫 海妹妹
bring fls along  
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
~ Sweet sweet lemon is 靓女 ~

fls125 發表於 2012-7-12 02:59 PM
how do you know??
猫猫 海妹妹
bring fls along  
fls125 發表於 2012-7-12 03:02 PM
how?? put you into my luggage?
你地所谓的签证其实相当容易啦
條骨都無佐lu
要去大使館, 好麻煩
都是办个手续,过下流程嘅嗻
條骨都無佐lu
浪費時間
上次去美國大使館, 搞左我三個小時
入去之前仲要過X光門, 嚴過上機前嘅保安檢查
三个钟头吾算D咩啦
我呢边去个银行或者睇个医生随时大半日啦
條骨都無佐lu
~ Umbrella ~ bring along ~

fls125 發表於 2012-7-12 01:32 PM
125 靓女don like bring umbrella...scare become 师奶
No such problem in Taiwan, every girls/C奶/阿婆 carry umbrella...