返回列表 回復 發帖
哦,甘系果度肯定悟会孤独啦
條骨都無佐lu
整D野食先
條骨都無佐lu
84傻佐无得医,哀悼下先
lhy92725 發表於 2009-8-22 17:22
我又帮猫妈咪哀悼回
果次好冤枉架。。。。。
我做好心,帮同学仔攞个书包,后来佢话唔见咗两蚊(买书之后,D先生用信封入好,睇住佢放入佢书包既),咁就话系我偷咗。。。。。
打咗我两鞭!
返到屋企俾阿爷知道 ...
vwwo 發表於 2009-8-22 17:29
你学校的是什么老师来的
无凭无据来冤枉你
但是你的阿爷也够。。。。。。。。。。。
你没解释过吗?
难道解释过了他连自己的孙女也不信吗?
哦,甘系果度肯定悟会孤独啦
lhy92725 發表於 2009-8-22 06:43 PM
果度仲有佢咁多朋友,开埋檯都仲得哦!!!
我爷一出声,系成屋人静晒,好得人惊架!!!!
vwwo 發表於 2009-8-22 17:44
你阿爷那么凶的
好怕喔
我阿爷以前好锡我
lhy92725 發表於 2009-8-22 18:00
有阿爷好过没阿爷
我出世时都没机会见我我爷爷
我又帮猫妈咪哀悼回

你学校的是什么老师来的
无凭无据来冤枉你
但是你的阿爷也够。。。。。。。。。。。
你没解释过吗?
难道解释过了他连自己的孙女也不信吗? ...
allex84 發表於 2009-8-22 06:49 PM
果阵有好多同学都见到我帮佢攞书包,所以无论我点同老师讲,老师都唔信。。。。。
而我阿爷罚我既原因系:“咁都讲唔掂数,你咁做人就系失败!”
甘都好D,其实我爷爷几重男轻女架,所以其实对我妈妈好一般
但悟知道点解,对我又悟错喔,可能得我一个女孙啦
lhy92725 發表於 2009-8-22 18:23
通常阿公会打儿子但是不会打孙子的
可能以前打到手软了吧!
听我婆婆说以前阿爷对我爸爸也很凶的
但是后来有了我哥哥和姐姐后完全对他们的态度不一样
都不知几疼他们
果阵有好多同学都见到我帮佢攞书包,所以无论我点同老师讲,老师都唔信。。。。。
而我阿爷罚我既原因系:“咁都讲唔掂数,你咁做人就系失败!” ...
vwwo 發表於 2009-8-22 18:55
那后来你又得到沉冤得雪吗?
真的是时代不同了
如果是现在的父母知道儿女被冤枉又被打的话
肯定拿着菜刀去学校跟那些老师理论的
allex兄你好!靓姐你好!猫姐你好!
那后来你又得到沉冤得雪吗?
真的是时代不同了
如果是现在的父母知道儿女被冤枉又被打的话
肯定拿着菜刀去学校跟那些老师理论的
allex84 發表於 2009-8-22 07:03 PM
无。。。。总之就系咩住个贼婆既名,咩到读晒小学囖。。。。。。。。。。。。。。。
无。。。。总之就系咩住个贼婆既名,咩到读晒小学囖。。。。。。。。。。。。。。。
vwwo 發表於 2009-8-22 07:10 PM
有时做好人也会被冤枉!
懂得知足,找到 [快乐]
懂得关怀,找到 [朋友]
Hello
外星貓E生
又入黎碰下运气
條骨都無佐lu
vwwo 發表於 2009-8-22 19:10
靓姐的一生就败在这个污点上了
其实我也是很讨厌被人无辜冤枉的
楼上楼下的各位,早晨

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件