返回列表 回復 發帖
大家好呀, 好耐無上黎,因為屋企出左事,媽媽中風入院,
依二星期都係返工,醫院,屋企幾邊走,所有可用既時間都用係照顧媽媽身上,
身心都覺得好累好累,慶幸既係我媽媽既身體正在好轉中,今次都算係輸少當贏啦,
...
寇仲~ 發表於 2011-5-22 12:26 AM
仲仲,有時先上嚟吹水
首先要照顧好伯母先
其他事情慢慢處理
Good evening miss
good evening everybody
大家好呀, 好耐無上黎,因為屋企出左事,媽媽中風入院,
依二星期都係返工,醫院,屋企幾邊走,所有可用既時間都用係照顧媽媽身上,
身心都覺得好累好累,慶幸既係我媽媽既身體正在好轉中,今次都算係輸少當贏啦,
...
寇仲~ 發表於 2011-5-22 12:26 AM
玉樹臨風姣鬆啲 好耐冇見, 你都要小心保重身體呀, and 祝伯友早日康復
都唔知道有乜笋也
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
無乜好劇 套套都麻麻地
shearfai 發表於 2011-5-12 11:34 AM
而家煲得 Now 無線收費電視多
睇得多韓劇同大陸劇
覺得無線嗰啲劇真係麻麻哋
真係冇乜意欲追
冇人.....
四眼走粒仔 發表於 2011-5-12 09:16 PM
有呀
有我把守~

fai哥:乜你唔知玩胸圍點解咩?
*柳飄飄* 發表於 2011-5-12 10:05 PM
仲有 Miss 呀
yeah~
又贏咗十蚊撳錢八達通日日賞dollars
*柳飄飄* 發表於 2011-5-12 11:19 PM
恭喜晒
morning all
四眼走粒仔 發表於 2011-5-13 07:45 AM
開檔有錫錫
又唔舒服
主任 發表於 2011-5-13 11:45 PM
個心仲唔舒服呀
不過好快會冇嘢
因為諗通咗
主任~早晨呀!
呢輪好似冇見你上嚟咁喎, 去邊樹威嚟呀?
*柳飄飄* 發表於 2011-5-14 06:58 AM
咁早開檔
講完胸圍~
我仲以為淫淫你話除......tim!
原來係講緊副老花
至於放大啲字喇喎......
*柳飄飄* 發表於 2011-5-14 07:04 AM
咁飄飄妳就識做啲啦
我發覺自己做咗透明人
*柳飄飄* 發表於 2011-5-14 09:38 AM
點解咁講呢
起碼我冇當妳透明吖