返回列表 回復 發帖
典解呀 5丂餓壞自己
shearfai 發表於 2011-5-7 10:52 PM
我就唔會餓親
啱啱食咗碗湯飯
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
miss~
妳去醫生度睇皮膚? 冇咩事吖嘛? 妳皮膚好靚呀, 駛乜睇喎! 個姑娘點會偷到妳啲錢嘅? 仲要五舊水喎? 佢咁斗膽嘅...妳又知係個姑娘偷嘅? 嘩!如果報起警上嚟...佢應該都好大鑊o架噃!咁妳有冇追究呀? ...
*柳飄飄* 發表於 2011-5-8 12:45 AM
我其實都唔想賴個姑娘偷架
仲要冇證據
我仲要同嗰間診所啲姑娘好熟架
不過我嗰日只係拎過啲錢出嚟一次就係喺地鐵增值 $300
當時都係俾三張 $100
嗰日只係帶咗千幾蚊出街
又只係得一張 $500 紙
啲錢袋咗喺件牛仔褸袋
同埋個袋係有粒鈕扣住
點 "FING" 都唔會跌啲錢出嚟架
件褸只係喺我洗緊面嗰陣掛起咗
而唯一一段時間件褸離開我視線範圍同埋嗰陣就只得嗰個姑娘喺間房度
洗完面我就即刻著番件褸
唔係佢我真係諗唔到點解會寧寧捨捨冇咗張 $500
仲有一個疑點就係嗰日我整皮膚係好能好能好能痛痛架
個姑娘勁 hard sell 叫我唔好打瞓覺針
淨係搽重麻醉藥落塊面度
   我事後諗番都覺得佢有可疑
都唔知係咪驚死我麻醉藥過後唔見錢會嘈
但係清醒唔見錢就冇證據冇得嘈
而家諗番都仲覺得好能 "慶" 呀
今日我真係超唔開心, 而家仲好煩, 好唔安樂, 冇食嘢又瞓唔著, 聽朝仲要早起入屯門, 早過返工嗰隻, 呢排返工又有啲問題, 搞到個人成日心緒不寧, 惶恐不安咁, 仲要扮冇嘢先最辛苦, 真係人都癲, 情緒搞到......
母親節. ...
*柳飄飄* 發表於 2011-5-8 12:50 AM
咁又真係好似好多嘢煩咁喎
而家冇嘢啦嘛
今晚我得閒呀
可以打嚟吹吓水吖
miss有冇煲鄭伊健呀...呢排收費台播喎
*柳飄飄* 發表於 2011-5-8 12:51 AM
煲咗大半套笑看風雲
點解係大半套
因為有小半套係睇睇吓瞓著咗
冇睇晒
不過算啦
而家睇番都唔係覺得非常好睇
覺得佢節奏唔夠快
最多值七十分
一講到郭譪明陳松齡就好能悶
因為我又唔鍾意睇陳松齡
其他鄭伊健嘅劇集就冇追喇
因為我唔係特別鍾意睇佢
同埋啲劇真係好舊呀
而家佘詩曼新嗰套妳有冇睇呀
又係舊瓶新酒賣阿旺條橋
見能到都悶呀
啲編劇好似費能事諗咁
我啲劇追極都追唔哂...收費台呢排又好似好多套都好好睇咁...又經典...睇過都仲再煲...而家又做緊火玫瑰
海潮~又有妙手仁心
*柳飄飄* 發表於 2011-5-8 12:55 AM
火玫瑰睇咗頭五集覺得節奏好慢放棄咗
妙手仁心就有睇
不過追唔晒
有時星期六去咗蒲就久唔久甩咗兩集
不過唔緊要啦
以前都睇過
仲睇過唔止一次
而家追緊烈火雄心 3
超好睇
以前又冇睇過
仲追緊一套韓劇豬兜王子復仇記
個男主角係茶煲阿四嗰個型男呀
見到佢嗰兩個走凹就暈晒浪喇
呢套劇都幾好笑
不過就唔夠茶煲阿四咁好笑
miss 咁得閒睇檔呀...
我呢到好悶呀....食完野留返0係宿舍
四眼走粒仔 發表於 2011-5-8 08:31 PM
你好似喺大陸吽咗個幾禮拜喎
一路睇波,一路睇檔

MAN U 而家2-0
四眼走粒仔 發表於 2011-5-8 11:56 PM
希望佢今年隊冧巴塞歐聯冠軍
雖然遲咗啲, 不過呢首分手詩真係超正, 拍得住早前嘅自殺詩

miss萬歲~妳嘅心意, 我收到哂!
*柳飄飄* 發表於 2011-5-9 01:11 AM
而家應該好番晒啦都咁耐喇
冇印象...原來妙手仁心有張家輝

漏咗啲嘢...miss原創內容, 魅力+1000000
*柳飄飄* 發表於 2011-5-9 01:13 AM
我都係睇番先記得有張家輝
真係唔記得咗有佢
不過有佢出場都好好笑
我返黎睇檔喇
MISS 冇事嘛....掛住你呀>
四眼走粒仔 發表於 2011-5-9 08:54 PM
我都掛住你呀
改左星期四
返到黎打比你搵你食飯
四眼走粒仔 發表於 2011-5-9 10:50 PM
今次你返大陸邊度呀
唔知仲有冇人響樹呢? 我聽日又放假喇!
今日連左腳都痛埋...唉...琴日雖則話休息...但響屯門都好攰...又仲早起身過返工
而家雙腳都唔知點咁, 兩隻腳都唔同痛法, 今日連手都痛埋, 又係兩隻手都唔同位唔同痛法, 死未! ...
*柳飄飄* 發表於 2011-5-10 01:08 AM
四肢究竟搞乜鬼
睇嚟唔同嘅傷勢
對手有否冇力遞
對腳有冇痛到 "跛"
如果仲想出去威
建議跌打要睇睇
雖然診金會好貴
唯一辦法慳啲使
MISS 開檔有錫錫
四眼走粒仔 發表於 2011-5-10 11:13 AM