返回列表 回復 發帖
到目前為止, 我贏過三次十蚊
工工G你有冇玩撳錢呀? 有冇贏過?
*柳飄飄* 發表於 2011-5-15 12:36 AM
無玩
答啱啲錢又唔係比我
加上申請人都無申請日日賞
忙乜呀
忙極都係玩臉書
gonkong 發表於 15-5-2011 13:07
咁就唔啱啦! 掛住玩面書都唔上嚟陪我睇吓個檔, 搞到得我一個響樹玩胸圍
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
咩嘢牌子先
我買開有菊花做包裝果隻喎
你用超市出果隻係平啲架
gonkong 發表於 15-5-2011 13:10
我冇留意咩牌子喎又...有菊花?
咁一向逢係超市自己出嘅嘢乜都平啲o架啦! 但糖多數實係太古走唔甩,買鹽我又冇乜講究呀, 又唔會買海鹽, 其實我都唔係幾識分食鹽同餐桌鹽有咩分別, 你可以話我知嗎? 呀...我記起喇! 上次就係食鹽就1.1, 我揀咗買餐桌鹽就1.3囉! 不過大家都係幼鹽嚟
無玩
答啱啲錢又唔係比我
加上申請人都無申請日日賞
gonkong 發表於 15-5-2011 13:11
咁日日賞呢家嘢, 冇申請可以申請返o架啫, 好簡單好易之嘛, 上網都已經可以登記喇! 以前我做八達通日日賞登記大使o架! 又唔駛錢又可以攞著數, 無本生利喎!惠康同m記係最易儲到分, 分又可以當錢駛!
Good evening miss
good evening everybody
good evening 機機~
good evening 機機~
*柳飄飄* 發表於 2011-5-15 11:15 PM
飄飄巧慬力日日睇檔
morning all
功成不必我在,成功自然有我

谢谢
谢谢
xiaolunuk - 請留意。。。。

請不要灌水。。。留意各版版規-唔睇扣分自負。
飄飄巧慬力日日睇檔
shearfai 發表於 16-5-2011 02:37
當然, 我好乖o架!
不過今晚返嚟竟然俾我發現呢個吹水post落咗去第二頁度
又試玩住胸圍嚟睇檔~

又係星期二day off, 又係呆在家中悶一天冇人陪
morning all
功成不必我在,成功自然有我