返回列表 回復 發帖
現在晚黑我完全登陸唔到
lhy92725 發表於 2017-5-14 09:29 AM
我只是知道現在論壇越來越多問題
下載也是 按了等了過後又出現EROR 過後又要刷新才出來
以前按BT下載 直接自動開啟下載 現在還要等另一個窗出來才按現在種子
有時候論壇慢 那個窗跳出來都要等很久 不然就Eror需要刷新

大廚 下午好!!!

各位水友 早午晚好好好!!!

我只是知道現在論壇越來越多問題
下載也是 按了等了過後又出現EROR 過後又要刷新才出來
以前按BT下載 直接自動開啟下載 現在還要等另一個窗出來才按現在種子
有時候論壇慢 那個窗跳出來都要等很久 不然就Eror需要 ...
BeiDouChef 發表於 2017-5-14 11:41 AM
現在晚黑我完全登陸唔到
lhy92725 發表於 2017-5-14 09:29 AM

我通常入嚟都冇咩問題啵!不過可能因為我通常係你地日頭我夜晚入嚟啦!!!

grace姐黎嘅时间可能就系我呢边嘅白天,所以问题唔明显
條骨都無佐lu
白天不懂夜的黑
羊叔叔你呢排都无出现啦
條骨都無佐lu

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Afternoon, Everyone

老细呢排仲系负责糕点啊?
條骨都無佐lu
老细呢排仲系负责糕点啊?
lhy92725 發表於 2017-5-16 01:45 PM
糕點 蛋糕 甜品等都是Pastry部門那邊廚師負責
我的部門是負責西餐自助餐與宴會料理
grace姐黎嘅时间可能就系我呢边嘅白天,所以问题唔明显
lhy92725 發表於 2017-5-15 01:40 PM

靚貓貓 早早晨!!!

我今日你地凌晨4點嚟,非常順暢!!不如叫論壇搞個鬧鐘功能啦

!!

!

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Afternoon, Everyone

BeiDouChef 發表於 2017-5-16 12:22 PM

大廚 早早晨!!!

各位水友 早午晚好好好!!!

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Morning, Everyone

又做返西餐啊?不过应该都好多新款搞作嘅
條骨都無佐lu
已經沒體驗過的 都可以經歷和學習到
有時有時間我也會跑去點心部幫手 當作看看學習 對早己將來好
你指嘅点心系西式还是中式呢
條骨都無佐lu