返回列表 回復 發帖
接更睇檔
四眼走粒仔 發表於 2011-4-18 10:07 PM
又乖乖
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
飄飄
唔好為左D人唔開心喇
四眼走粒仔 發表於 2011-4-18 10:07 PM
我很贊同
魅力 + 1
睇檔
四眼走粒仔 發表於 2011-4-19 04:23 AM
再乖乖
morning all
四眼走粒仔 發表於 2011-4-19 07:59 AM
開檔又錫錫
又返嚟睇檔~
早晨miss, 主任, 仲仲, 機機, 久違嘅夢夢, 走粒仔, fai哥

話時話, 夢夢咁耐冇蒲頭, 去咗邊樹發財呢?
*柳飄飄* 發表於 2011-4-19 10:19 AM
乖乖
夢夢久唔久都會同我通電話嘅
走粒仔~你有心喇!
嚴格嚟講, 佢都唔知係咪人嚟, 你哋甚至可能會覺得佢影衰哂啲男人!
*柳飄飄* 發表於 2011-4-19 10:32 AM
忘記佢啦
冇人
四眼走粒仔 發表於 2011-4-19 01:54 PM
有呀
煲妙手仁心
miss~
妳去醫生度睇皮膚? 冇咩事吖嘛? 妳皮膚好靚呀, 駛乜睇喎! 個姑娘點會偷到妳啲錢嘅? 仲要五舊水喎? 佢咁斗膽嘅...妳又知係個姑娘偷嘅? 嘩!如果報起警上嚟...佢應該都好大鑊o架噃!咁妳有冇追究呀?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
今日我真係超唔開心, 而家仲好煩, 好唔安樂, 冇食嘢又瞓唔著, 聽朝仲要早起入屯門, 早過返工嗰隻, 呢排返工又有啲問題, 搞到個人成日心緒不寧, 惶恐不安咁, 仲要扮冇嘢先最辛苦, 真係人都癲, 情緒搞到......
母親節...但我一啲都唔快樂!
然後公司又有人搞屎棍唯恐天下不亂...
miss有冇煲鄭伊健呀...呢排收費台播喎
我啲劇追極都追唔哂...收費台呢排又好似好多套都好好睇咁...又經典...睇過都仲再煲...而家又做緊火玫瑰
海潮~又有妙手仁心
今日去醫生度整皮膚
俾個姑娘偷能咗我 $500
好能 "慶" 呀
Fian. 發表於 2011-5-8 12:08 AM
500都偷.....頂
功成不必我在,成功自然有我

morning all
功成不必我在,成功自然有我

Good morning class and 主任