返回列表 回復 發帖
kk私人收藏龍虎豹一本
Pedestrian_A 發表於 2015-9-29 04:53 AM
我幾有興趣睇下架不過大馬買唔到
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK今日甘早得閒嘅
幫我睇下呢部機得吾得
http://item.jd.com/1330904.html
lhy92725 發表於 2015-9-29 11:47 AM
商務系列比較貴d我之前講過,如果你肯俾,ok嘅。
不過我覺得冇咁嘅必要。
商務系列比較貴d我之前講過,如果你肯俾,ok嘅。
不過我覺得冇咁嘅必要。
tvbkk123 發表於 2015-9-29 11:51 AM
我睇中佢防眩光屏幕,又系WIN7
其他的都要3399咯
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
其實商務系列同其他系列有咩吾同,我就甘睇吾出區別
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
防眩光屏幕我可以接受,windows 7就唔得啦。
莫非你想10年后依然停留係win 7?
依架隔兩代你都唔肯去追,10年後隔5,6代你想追都追唔切。
我怕吾識用WIN8呀,個個都話好難習慣,我又未打算升WIN10住
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
越來越犀利係真嘅

發生喺我身上嘅我先講啦

好簡單

1) 我喺商場聽到有一家人討論邊度係港鐵站,其實個港鐵站走喺地庫,我多口話俾佢地聽,佢地千唔該萬唔該,不知嘅好禮貌,我叫佢下次問人,佢話啲香港人一聽到 ...
perfectman 發表於 2015-9-29 11:53 AM
簡單D講句,大家互相睇大家吾順眼,你歧視佢,佢覺得你吾啱,大家無佐包容嘅心
條骨都無佐lu
其實商務系列同其他系列有咩吾同,我就甘睇吾出區別
lhy92725 發表於 2015-9-29 11:53 AM
配置低d,得個殼實鄭,Windows professional。簡單d講就係貴係windows 係pro
公仔箱咪有得下載囉

http://www.tvboxnow.com/search.php?searchid=1803&orderby=dateline&ascdesc=desc&searchsubmit=yes
perfectman 發表於 2015-9-29 11:54 AM
係wor得閑download黎睇下先
簽名被屏蔽
配置低d,得個殼實鄭,Windows professional。簡單d講就係貴係windows 係pro
tvbkk123 發表於 2015-9-29 12:02 PM
我睇部機的配置又無話低D哦,個硬盤仲7200轉添,之前果部得5400,其他吾覺得有區別
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽