返回列表 回復 發帖
曬命呀?
blacker14tt 發表於 2010-6-26 08:30 PM
邊有
你問我答~何來曬命?
根本就是大大的期待。。。跟着大大的失望咯。。。
蓝云 發表於 2010-6-27 03:36 AM
乜妳冇聽過, 希望越大, 失望越大咩?
我唔濟 我唔濟 我唔濟 我唔濟 我唔濟 http://i27.tinypic.com/2167 ...
blacker14tt 發表於 2010-6-27 03:32 AM
哈哈。。。唔济。。。都要济的哦。。。没办法的啦。。。
我不知道边队出名
mickeybblim 發表於 2010-6-27 03:28 AM
england, argentina, brazil, germany, italy, france.........
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
你几时给我看番你啊
chfong2 發表於 2010-6-27 03:38 AM
样衰,可以不必看
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
不必博命架
mickeybblim 發表於 2010-6-26 08:31 PM
長命水長命吹
有分年份咯
mickeybblim 發表於 2010-6-27 03:28 AM
知道你最大啦 大米姐姐。。。。。
如果England不出局,8强就要对上England的啦
chfong2 發表於 2010-6-27 03:34 AM
后天就来开学啦。。。没得看啦。。。

如果对上咯。。。你要帮我支持下england的哦。。。
咁就要放長雙眼, 睇下佢地D實力去到邊啦
blacker14tt 發表於 2010-6-26 08:34 PM
你好似對日本冇信心咁波?
你说0喔。。。怎样相信你啊???
ForeverEver 發表於 2010-6-27 03:36 AM
system reset, 唔係0係咩?
乜妳冇聽過, 希望越大, 失望越大咩?
blacker14tt 發表於 2010-6-27 03:41 AM
你希望我存不到钱啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
苯氨基丙酸 = ben an ji bing suan
而家妳知道啦
blacker14tt 發表於 2010-6-27 03:28 AM
很快就忘记啦。。。。
对你的一举一动就知道啦。。。。
ForeverEver 發表於 2010-6-27 03:35 AM
哈哈。。。你们原来那么了解奇怪uncle的。。。
咁我要做小妹妹
blacker14tt 發表於 2010-6-27 03:29 AM
你喜欢啦。。。。