返回列表 回復 發帖
永远是球迷
mickeybblim 發表於 2010-6-27 02:55 AM
佢今屆睇嘅波多過我
我们会慢慢等你试的。。。
ForeverEver 發表於 2010-6-27 02:58 AM
我有backup reminder
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
这句我听了很多次。。。但是都是不知道是乜乜乜乜酸。。。。
蓝云 發表於 2010-6-27 02:56 AM
我也是啊。。。只记得 。。。。。酸
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
可能是假球的暗号, 等多点人下注在Ghana, 下半场US就出“神功”赢球
chfong2 發表於 2010-6-27 02:57 AM
那你下什么???
失败的球迷
chfong2 發表於 2010-6-27 03:04 AM
你又知
酱现在是多少啊???我忘了啊。。。我这里没有record....要set过。。。才能auto走。。。
ForeverEver 發表於 2010-6-27 02:58 AM
我们不要太贪心啦。。。就从75开始啦。。。
我老啦...见到就回复
mickeybblim 發表於 2010-6-27 02:56 AM
我地唔介意架, 唔會亂諗野
本来是一心支持他们的。。。但是踢下踢下。。。没有mood看。。。

好像没心踢的。。。
蓝云 發表於 2010-6-27 02:57 AM
真的很失望啦。。。这届不知道发生什么事。。。
酱现在是多少啊???我忘了啊。。。我这里没有record....要set过。。。才能auto走。。。
請由0開始
大馬999會冇人接?
blacker14tt 發表於 2010-6-27 03:00 AM
真爱讲有猪接啊
我等緊下一個驚喜: 日本入8強
blacker14tt 發表於 2010-6-27 02:58 AM
有可能的啊。。。这届很多爆冷。。。。
够大吗
mickeybblim 發表於 2010-6-27 02:59 AM
我果廁所都幾大架
苯氨基丙酸
妳最近嘅大腦有冇分泌出呢樣野呀?
blacker14tt 發表於 2010-6-27 03:00 AM
too bad 没有。。。。。
咁我需唔需要多謝妳嘅大方呀?
blacker14tt 發表於 2010-6-27 03:01 AM
不用啦。。。我们那么熟啦。。。
唔駛call,我話俾你知一定系男嘅接。。。
真爱难求 發表於 2010-6-27 03:04 AM
你咁肯定啊