返回列表 回復 發帖
好像不是我认识的nicnic
ForeverEver 發表於 2009-8-10 10:30 AM
你别乱讲啊,等下人家以为我是别人禁我言就惨了
今日大佬甘迟未去做工
lhy92725 發表於 2009-8-10 10:30 AM
今日会迟少少
你别乱讲啊,等下人家以为我是别人禁我言就惨了
nicnic1161 發表於 2009-8-10 10:32 AM
酱我不讲啦。。。。什么都不要讲
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
酱我不讲啦。。。。什么都不要讲
ForeverEver 發表於 2009-8-10 10:33 AM
我不是这个意思啊
闪啦,做工~
今日会迟少少
nicnic1161 發表於 2009-8-10 10:32 AM
其實你係做勝行架??
闪啦闪啦。。反正都不让我讲话。。
其實你係做勝行架??
blacker14tt 發表於 2009-8-10 10:37 AM
他不用做。。等人养
他不用做。。等人养
ForeverEver 發表於 2009-8-10 10:42 AM
果個人係唔係妳??
果個人係唔係妳??
blacker14tt 發表於 2009-8-10 10:43 AM
我没有兴趣养“小白脸”。。我是在等人养嘞。。
我没有兴趣养“小白脸”。。我是在等人养嘞。。
ForeverEver 發表於 2009-8-10 10:47 AM
原來nicnic係小白臉 (take notes)
原來nicnic係小白臉 (take notes)
blacker14tt 發表於 2009-8-10 10:54 AM
不是不是。。别乱take note....他会骂我乱讲话。。
其实他是做每天会被风吹雨打的工作。。this 1 can take note.....
不是不是。。别乱take note....他会骂我乱讲话。。
我本note只可以寫唔可以擦掉

其实他是做每天会被风吹雨打的工作。。this 1 can take note.....
ForeverEver 發表於 2009-8-10 10:57 AM [/quote]

salesman??
我本note只可以寫唔可以擦掉

salesman??
blacker14tt 發表於 2009-8-10 11:00 AM
那好吧。。不用erase.....只是update新的就好了。。
你答对了。。。但是没有奖。。
那好吧。。不用erase.....只是update新的就好了。。
你答对了。。。但是没有奖。。
ForeverEver 發表於 2009-8-10 11:05 AM
其實係唔記得係邊度睇過
妳話風吹雨打我就先醒起