返回列表 回復 發帖
有多恐怖???
ForeverEver 發表於 2010-6-27 02:41 AM
我旁边没有人wor
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
最近的球赛日日都是惊喜的。。。。每次以为的都不是的。。。

小心吹到你散掉。。。
蓝云 發表於 2010-6-27 02:41 AM
失望。。。italy france
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
睇戲可以學好多野架, 比如剛大結局嘅就有講好多關於物理嘅野
blacker14tt 發表於 2010-6-27 02:41 AM
哈哈。。。都是的啊。。。

整套戏多的是物理知识啊。。。
你地吹水仲快過家陣球場粒足球。。。
真爱难求 發表於 2010-6-27 02:45 AM
咁即係話我地雖然冇吹水好耐, 但係仍然寶刀未老, 好事嚟架
睇戲可以學好多野架, 比如剛大結局嘅就有講好多關於物理嘅野
blacker14tt 發表於 2010-6-27 02:41 AM
恋爱就是因为“乜乜乜乜酸”
我呢度打999係唔會有人接架, 有人接就恐怖囉
blacker14tt 發表於 2010-6-27 02:43 AM
不知道大马的,是否有人接叻
这两个星期忘了开auto走啊。。。。
ForeverEver 發表於 2010-6-27 02:44 AM
忘了开啊。。。就当着是offer给海海咯。。。
就是太多。。。。多到忘了。。。
ForeverEver 發表於 2010-6-27 02:45 AM
一个一个试
咁就冇需要再提, 唔好D未發現嘅人發現
哦哦。。。收到。。。收声。。。
咁即係話我地雖然冇吹水好耐, 但係仍然寶刀未老, 好事嚟架
blacker14tt 發表於 2010-6-27 02:49 AM
海海越黎越識講嘢。。。。最近點啊???
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
你一支持个队,个队就赢波。 女波神

如果你日日都睇就不会出现甘多爆冷啦
chfong2 發表於 2010-6-27 02:45 AM
哈哈, 咁下一場日本 VS 巴拉圭我都要落足眼力去睇, 希望承你貴言
没有save就不知道咯
mickeybblim 發表於 2010-6-27 02:44 AM
应该save吗???