返回列表 回復 發帖
你想發災難財
gonkong 發表於 19-3-2011 10:40
係啲人凱之嘛...助長埋啲奸商座地起價乘機掠水...唔通我又同人講食花生糖同杏仁餅可以防幅射咩
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
咦~
今日咪即是我開檔...好嘢...有得錫錫
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
又0係大陸開檔
功成不必我在,成功自然有我

morning all

hello 太極走粒哥哥 去大陸做咩呀?
小飛機 發表於 2011-3-24 08:28 PM
公幹,就快悶X死

睇檔....冇人既

哈哈...盲搶鹽(盲腸炎)
琴日至睇到單新聞, 講湖北武漢有位茂利用2.7萬人仔喪買咗6.5噸鹽, 而家欲哭無淚, 堆到成屋都係鹽, 搶購潮過咗, 鹽價回落返正常, 錢又駛咗返唔到轉頭, 呢啲都真係唔知好嬲定好笑, 就係有呢啲 ...
*柳飄飄* 發表於 2011-3-25 05:00 AM
無知+怕死
日日睇新聞都話日本幅射未危及巾民健康 但就一路刀未搞好個電廠 仲係咁冒煙

大家驚5驚天文台都呃我地話無幅射
Good afternoon Miss
Good afternoon everybody
Hello 工工, 使唔使我加番分比你呢?
小飛機 發表於 2011-3-19 10:53 PM
你次次都係加比miss 同你位好兄弟
邊有我份喇

評分次數

失眠
四眼走粒仔 發表於 2011-3-20 01:44 AM
走粒仔你唱咋"wow...無心睡眠,wow...腦交戰"
你少啲出現就輪到我 你呀
Fian. 發表於 2011-3-22 02:43 AM
開檔比機機打
少出現又比人打
咁都有檔開,,第一次0係大陸開檔
四眼走粒仔 發表於 2011-3-24 12:32 PM
走粒仔係大陸開咩嘢檔呀
開大排檔定賭檔呀
哈哈...盲搶鹽(盲腸炎)
琴日至睇到單新聞, 講湖北武漢有位茂利用2.7萬人仔喪買咗6.5噸鹽, 而家欲哭無淚, 堆到成屋都係鹽, 搶購潮過咗, 鹽價回落返正常, 錢又駛咗返唔到轉頭, 呢啲都真係唔知好嬲定好笑, 就係有呢啲 ...
*柳飄飄* 發表於 2011-3-25 05:00 AM
啲報導話佢有三間餐館喎,都唔使驚用唔晒
同時制多啲鹽焗雞同咸魚做餸比客人食未得囉