返回列表 回復 發帖
今時今日有邊度唔係強國人嘅天下,有名你叫強國啦
只要一個國家開放俾強國人入黎,環境唔太差,強國人都肯去嘅。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
有D強國人真係令到中國人丟臉
KK下午好!
文武兄,台灣快變成大陸遊客的地方了吧
lhy92725 發表於 2015-9-18 11:31 AM
大陸客很多,但是還是有限制名額啦。
Anonymous 發表於 2015-9-18 12:04 PM
树大有枯枝,人多有白痴。强国人口咁多,白痴自然多。
大馬人口咁少,都咁多山番啦
說是有限制,但我相信一直在放寬
條骨都無佐lu
返台灣
perfectman 發表於 2015-9-18 10:45 AM
返台灣也可以有
港女心態
其实所谓嘅港女心态全世界乜嘢人都有啦,只不过香港比较多,先用港女依個字眼嗻
冇變啦,鬼叫香港生活咁艱難同急促咩
說是有限制,但我相信一直在放寬
lhy92725 發表於 2015-9-18 01:47 PM
會一直慢慢放寬的
返台灣也可以有
港女心態
Pedestrian_A 發表於 2015-9-18 02:12 PM
台灣的嬌嬌拜金女,有公主病的也不少。
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
內地嘅都吾少,睇內地新聞可以笑死你嘅
條骨都無佐lu
Anonymous 發表於 2015-9-18 12:04 PM

香港人又好得幾多丫?
唉.................

國際足協正式紀律調查港球迷噓國歌

國際足協正式就本月八日香港主場對卡塔爾的世界盃外圍賽賽事,對本港足總展開紀律調查。足總指,國際足協在周二發信,關注有部分香港球迷在奏國歌時發出噓聲,以及有球迷故意向球場上的卡塔爾球員,投擲紙包飲品的紙盒,兩宗事件涉嫌違反國際足協條例和國際足協球場安全及保安條例。國際足協要求本港足總在下周二前,提交相關資料,紀律委員會會在下一個會議審視資料和証據,決定是否作出處份。足總指,已經多次呼籲球迷自律,但仍然因為少部份球迷的行為,令足總有機會受到處分,深表遺憾。港隊在面對卡塔爾的比賽,先失三球下,追成二比三完場。

只要係卡塔爾球員一控球,香港人就開始噓,我女友問我點解會咁,我都唔知點答佢好!
我求其答佢香港人啲品格越來越差!
不過呢個亦都係事實
perfectman 發表於 18/9/2015 05:19 PM
你都未見過馬來足球輸波放煙花
啊唔係...係放煙霧彈先啱(可能想借煙遁怕啦)
認真睇真啲真係又真係