返回列表 回復 發帖
Good night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
啱啱升到"男爵"
Good morning class and 主任
今朝我開檔
MORNING MISS
功成不必我在,成功自然有我

呢兩日本身枇搵你食飯....見你好似好忙咁....唔敢CALL 你

應該係我多謝miss妳至真啦...琴晚我返到嚟之後...先發現自己唔記得咗多謝妳琴晚嗰餐開年飯...咁辛苦四出去買靚料精心炮製
miss~我乜膠都要!
到而家我仲好記得靜香呀, 期待再上miss嘅家政堂 ...
*柳飄飄* 發表於 2011-2-27 11:17 PM
整唔緊要
最緊要大家食得開心啫
不過同妳講聲唔好意思
我飲飽同 high 爆就趕住瞓架喇
個個都知架喇
所以冇招呼妳就瞓先喇
啱啱升到"男爵"
小飛機 發表於 2011-2-27 11:56 PM
恭喜~~~恭喜

評分次數

MORNING MISS
四眼走粒仔 發表於 2011-2-28 08:08 AM
早晨走粒仔
呢兩日本身枇搵你食飯....見你好似好忙咁....唔敢CALL 你
四眼走粒仔 發表於 2011-2-28 08:08 AM
來日方長
總有機會嘅
來日方長
總有機會嘅
Fian. 發表於 2011-2-28 08:21 AM
咁又係....你搵我的話隨傳隨到啦

http://www.e-zone.com.hk/discuz/ ... &extra=page%3D1

咁老都仲有人肯.......真係一百歲唔死都有新聞聽

咁又係....你搵我的話隨傳隨到啦
四眼走粒仔 發表於 2011-2-28 08:22 AM
到你生日都要同你食飯架啦
到你生日都要同你食飯架啦
Fian. 發表於 2011-2-28 08:28 AM
想多d時間見你嘛,miss you 架

想多d時間見你嘛,miss you 架
四眼走粒仔 發表於 2011-2-28 09:02 AM