返回列表 回復 發帖
Good Morning Miss & Everyone
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2011-2-8 07:48 AM
Miss開檔…讚!
多謝晒 King King
你就好啦
又去日本
今次又去幾多日呀
又去東京?   ...
Fian. 發表於 2011-2-7 06:13 PM
昨日先到,今次會玩一個月,而家係東京,遲啲會去北海道.
跟住會去沖繩.然後就返香港.大約三月十日 arrive HK
good afternoon Miss and 主任
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
good afternoon Miss and 主任
Masterking 發表於 2011-2-8 12:36 PM
hihi king 哥,兔年快樂!!
今朝我開檔
Fian. 發表於 2011-2-8 08:12 AM
Miss 開檔要
miss晚
shearfai 發表於 2011-2-7 08:15 PM
hihi faifai 過年去邊玩呀

送比大家既新年GIFT
四眼走粒仔 發表於 2011-2-8 09:53 AM
走粒哥哥 張相好有味道啊
Good Morning Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2011-2-8 11:02 AM
hihi 夢夢,兔年快樂,恭喜發財,利是斗來
飄)))))))))))))))))))))))
過~
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊

送比大家既新年GIFT
四眼走粒仔 發表於 2011-2-8 09:53 AM
好曬呀
昨日先到,今次會玩一個月,而家係東京,遲啲會去北海道.
跟住會去沖繩.然後就返香港.大約三月十日 arrive HK
Masterking 發表於 2011-2-8 12:35 PM
你就開心啦
咁你玩得開心啲啦
Miss 開檔要
寇仲~ 發表於 2011-2-8 07:04 PM
開心