返回列表 回復 發帖
miss happy birthday
生日快樂 青春常駐 日日開開心心
各位新年進步 新一年賺多D
Miss   Happy Brithday
就您青春常駐, 身體健康, 橫財就手, 心想事成
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good afternoon everybody
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
姣鬆D今日去邊到玩呵
寇仲~ 發表於 2011-2-4 11:52 AM
仲仲 祝你瘦身成功, 輕輕鬆鬆 打炮打洞, 寧卸暢通
飄飄成你貴言
gonkong 發表於 2011-2-4 11:21 AM
工工 祝你升職加薪, 事業順心  
各位新年進步 新一年賺多D
shearfai 發表於 2011-2-4 12:33 PM
Hello shearfai
恭喜發財, 祝您身體健康, 心想事成
good morning everybody
小飛機 發表於 2011-2-4 08:53 AM
機機 恭喜發財
祝您鞭鞭有力, 晚晚有好嘢食
淫淫,機機,仲仲,飄飄,miss,新年快樂!

恭喜發財
喵喵囡囡 發表於 2011-2-3 08:05 PM
喵喵 祝妳青春常駐, 明艷照人
淫淫)))))))))))))))))))))
*柳飄飄* 發表於 2011-2-2 04:24 PM
飄飄 新年快樂呀
祝妳萬事如意, 身體健康, 快啲修身成功, 做番個索女
Good morning class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
今日我開檔
Good evening miss祝青春常註、賭運亨通,今年發大財
Good evening everybod
我祝大家身體健康、心想事成
事業順順利利、步步高升、年年加人工
賭運亨通,今年發大財
恭喜,恭喜 ...
gonkong 發表於 2011-2-3 11:18 PM
多謝你呀 Gonkong 豬
Night night class and 主任
無計喇
係公司啲工作比人 hold 住嘢