返回列表 回復 發帖

失蹤太空貓 晚上好!!!

應該系留佐系太空
條骨都無佐lu
貓醫生 晚上好
多做運動身體好
其實遠離市區都系唔錯嘅
lhy92725 發表於 2016-8-17 09:02 PM
交通時間
貓醫生 晚上好
多做運動身體好

失蹤太空貓 下午好!!!

其實遠離市區都系唔錯嘅
lhy92725 發表於 2016-8-17 09:02 PM
澳洲多见树木少见人。 就算最繁忙的市中心,都唔会好似广州甘人逼人。
CC gg wake up ~ been missing for so long
~ I know CCgg busy dating ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
澳洲多见树木少见人。 就算最繁忙的市中心,都唔会好似广州甘人逼人。
大啦叭 發表於 2016-8-19 06:27 PM
墨爾本好似連續好多年獲得最適宜居住城市
條骨都無佐lu
貓醫生 好
多做運動身體好
CC gg wake up ~ been missing for so long
fls125 發表於 2016-8-19 09:34 PM
cc is in jail because he was being found out not being a real doctor
fls125 發表於 2016-8-19 09:34 PM
你嘅CC哥哥返佐太空就唔再返黎嘅咯
條骨都無佐lu
交通時間
Pedestrian_A 發表於 2016-8-18 04:13 AM
現在廣州一個鐘頭嘅行程基本上普遍到不得了
條骨都無佐lu
墨爾本好似連續好多年獲得最適宜居住城市
lhy92725 發表於 2016-8-19 09:45 PM
墨尔本一日四季天气,不过文化气息重D
唔似雪梨甘,啤酒,海滩,BBQ
廣州都經常一日四季天氣,我都見慣不怪了
文化氣息呢架野都系某個圈子玩嘅遮
普通人一樣要返工搵食,都系離唔開柴米油鹽嘅
條骨都無佐lu