返回列表 回復 發帖
呢個網名唔係因為喜劇之王咩
Fian. 發表於 1-2-2011 10:50
當然係啦, 而家我好想知佢係邊個, 識得我, 肯定係以前玩開個forum嘅人, 都唔知佢有冇睇到上次我回嗰個msg, 暫時都冇再出現, 又冇pm我
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
恭喜發財!
祝各位~
身體健康
龍馬精神
生龍活虎
兔氣揚眉
財源廣進
青春常駐
心想事成
事事如意
工作順利
年年有餘
*柳飄飄* 發表於 2011-2-2 11:50 AM
多謝飄飄
承妳貴言
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
當然係啦, 而家我好想知佢係邊個, 識得我, 肯定係以前玩開個forum嘅人, 都唔知佢有冇睇到上次我回嗰個msg, 暫時都冇再出現, 又冇pm我
*柳飄飄* 發表於 2011-2-2 11:54 AM
我諗佢都係路過嘅啫
聽仲仲講話你哋嗰晚餐打邊爐唔錯喎
下次我又去
Fian. 發表於 1-2-2011 10:56
下次miss妳一定要嚟呀...我勁掛住妳呀
其實都唔係好凍之嘛呢排...如果真係見凍嘅...就俾我攬吓啦...包好快會暖到標汗...飄飄係人肉暖爐嚟o架
咁今晚係唔係返屯門團年呀
Fian. 發表於 2-2-2011 11:52
miss午安呀~
係呀...晏啲返去食團年飯...真係知我者莫若miss
我其實好想今晚可以有人陪我睇最強囍事同埋行維園花市...不過仲未搵到腳
入屯門都未知會留幾耐...悶鬼屎我
掛住妳吖嘛
Fian. 發表於 29-1-2011 04:01
miss~
我一返嚟睇檔, 妳就出現喇, 我哋真係有緣嘅啫
收視跌同俾網民鬧爆係咪因為廖碧兒形象插水呀
Fian. 發表於 29-1-2011 09:26
呢個係其中一大原因...真係累街坊
妳鍾意邊度大呀
同埋仲鍾意乜嘢呀
Fian. 發表於 29-1-2011 09:29
我鍾意好多嘢o架喎~~
不過都好唔想自己有啲地方咁大...
miss又唔見咗?
Good afternoon class and 主任
下次miss妳一定要嚟呀...我勁掛住妳呀
其實都唔係好凍之嘛呢排...如果真係見凍嘅...就俾我攬吓啦...包好快會暖到標汗...飄飄係人肉暖爐嚟o架 ...
*柳飄飄* 發表於 2011-2-2 11:57 AM
不過呢個零月都凍到慣晒喇
但係就真係凍到游唔到水囉
miss午安呀~
係呀...晏啲返去食團年飯...真係知我者莫若miss
我其實好想今晚可以有人陪我睇最強囍事同埋行維園花市...不過仲未搵到腳
入屯門都未知會留幾耐...悶鬼屎我 ...
*柳飄飄* 發表於 2011-2-2 11:59 AM
飄飄午安呀
行花市對上一次好似係 96 年
真係冇咩興趣
又唔係買花
又唔想同人迫
我今晚都係留喺屋企食自己
miss~
我一返嚟睇檔, 妳就出現喇, 我哋真係有緣嘅啫
*柳飄飄* 發表於 2011-2-2 12:04 PM
  咁聽日係咪返屯門拜年呀
我鍾意好多嘢o架喎~~
不過都好唔想自己有啲地方咁大...
*柳飄飄* 發表於 2011-2-2 12:08 PM
我就唔想自己年紀大囉
miss又唔見咗?
*柳飄飄* 發表於 2011-2-2 12:09 PM
去咗講電話
同追三國巾幗梟雄