返回列表 回復 發帖
唔怪得你開呢個帖囉!!
gracechanstuart 發表於 2015-9-8 05:12 PM
我真係瞬间傻眼真係想當場問佢“咁嘅說話,你都講得出”
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
上網就睇得多無恥嘅人。估唔到啱啱俾我遇到,瞬間自己都傻眼!
事發經過:
一個人行入黎個鋪頭,就將部手提電腦拿上手睇,突然間陷手跌咗攞臺。
正常人緊話“唔好意思”或“對唔住”之類架啦。
佢竟然話“你地HP嘅la ...
tvbkk123 發表於 8/9/2015 05:00 PM
你應該回佢,係得你線手咋
認真睇真啲真係又真係
永康街 - 牛肉麵  芒果冰  度小月

SweetLemon 發表於 8/9/2015 05:07 PM
檸唔係呀嘛,係啲咁既時候放埋啲咁既相上嚟,靠害咩
嗰肚係度博命打鼓
認真睇真啲真係又真係
上網就睇得多無恥嘅人。估唔到啱啱俾我遇到,瞬間自己都傻眼!
事發經過:
一個人行入黎個鋪頭,就將部手提電腦拿上手睇,突然間陷手跌咗攞臺。
正常人緊話“唔好意思”或“對唔住”之類架啦。
佢竟然話“你地HP嘅la ...
tvbkk123 發表於 2015-9-8 05:00 PM
捉佢来依度研究
永康街 - 牛肉麵  芒果冰  度小月
3185857  3185859  

3185860  3185861  

3185862  3185863  3185865  3185868

3185869  3185870
SweetLemon 發表於 2015-9-8 05:07 PM
柠柠要请鹅食
我真係瞬间傻眼真係想當場問佢“咁嘅說話,你都講得出”
tvbkk123 發表於 2015-9-8 05:21 PM
同佢讲:用咗润滑液要洗手哦
嗰肚係度博命打鼓
lckiong 發表於 2015-9-8 05:36 PM
你敲经
你應該回佢,係得你線手咋
lckiong 發表於 2015-9-8 05:32 PM
捉佢来依度研究
yxx01 發表於 2015-9-8 05:48 PM
如果我賺錢買花戴嘅話
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
簽名被屏蔽
嗰肚係度博命打鼓
lckiong 發表於 2015-9-8 05:36 PM
柠柠要请鹅食
我請你地吃鵝,請 imagine 鵝腸的脆度。。。。鵝肝入口即化。。。。鹽水鵝肉多汁鮮甜。。。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
去過士林/寧夏/師大/饒河
不過人太多,我9月尾會一行8人包車台北玩3天,所以問在地的你意見!
perfectman 發表於 2015-9-8 06:14 PM
google 台灣好行官方網站有已經整理好的路線可以參考。。。

如果只在台北,捷運 (地鐵)公車,taxi就很夠了。

去烏來,颱風過後好像還沒整理好。

包車一天去九分,十分,平溪,黃金博物館,陰陽海,放天燈。。。。。

包車一天
                                                                                        筠園(鄧麗君墓園,10分鐘就夠了。。。)
                                                                                                                                朱銘美術館   野柳。。。。

陽明山上上下下景點包車比較方便bus少又小,人又多。。。。
度小月擔仔麵
聽朋友說好像關了,不是嗎?
上個月朋友去台北,經過兩次都沒有開門!
perfectman 發表於 2015-9-8 06:25 PM
裝修又開返。。。。有幾間分行。。
文武才是台北人,需要補充一下喔。。。