返回列表 回復 發帖
預祝miss 生日快樂
小飛機 發表於 2011-1-29 11:02 PM
多謝機機豬
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
miss 開檔即刻錫錫
小飛機 發表於 2011-1-29 11:07 PM
即刻冧冧
Good afternoon Miss and all
寇仲~ 發表於 2011-1-30 03:08 PM
開檔有錫錫
35 C 吖嘛
Fian. 發表於 2011-1-30 03:30 PM
咁大
開檔有錫錫
Fian. 發表於 2011-1-30 03:33 PM
得開檔先有
為啥我都看不懂裡面的意思?是廣東話?
Good morning class and 主任
今朝我開檔
Good afternoon miss
Good afternoon everybody
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon everybody
gonkong 發表於 2011-1-31 02:36 PM
工工G又掛住玩facebook
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
柳飄飄....你既名好熟...莫非係幾年前來自各大百佳推廣櫃位果位?
zzleezz 發表於 28-1-2011 22:45
咁詭異...到底你係何方神聖呀? 竟然仲會有人將我呢個小角色記得咁清楚? 仲一字不漏......簡直係amazing呀
快快道出你的名來...或者見字pm我...又或者如有我msn的話就叫吓我報上名來
其實...相信除咗我之外...都冇乜人會咁多年來都貫徹鍾意用呢個網名...十幾廿年咁滯
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
各位晚上好呀...
miss, 機機, 仲仲, 淫淫, 工工G...你哋食咗飯未呀?
咦~
乜仲仲...仲未出我哋個包膠呀