返回列表 回復 發帖
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
好耐冇見喇 Lain
Fian. 發表於 2011-1-28 01:03 PM
hihi Miss 天日點環境呀,出唔出黎呀
我喺屋企閉咗幾日關啦
Fian. 發表於 2011-1-28 01:02 PM
我都想閉下呀
shearfai 午安
去miss屋企拜年
shearfai 發表於 2011-1-28 01:08 PM
不過我冇利是派嗰喎
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
hihi Miss 天日點環境呀,出唔出黎呀
寇仲~ 發表於 2011-1-28 04:11 PM
聽日凍到得番十度咋
沙田得番七度
都係唔出喇 sorry
妳好耐冇返嚟睇檔啦
Fian. 發表於 28-1-2011 11:43
咩喎~~
人哋而家咪返嚟睇檔囉
呢輪個人好鬼攰
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
妳唔鍾意廖碧兒
Fian. 發表於 28-1-2011 11:48
本身呢, 就對呢個人冇乜太大反感, 又冇乜好感嘅, 不過而家真係越睇越覺得佢乞人憎, 有令人想熄電視或者轉台嘅感覺

依家有喜而家日日響無線官方forum俾人鬧爆, 叫佢快啲腰斬sorry, 已經令到好多網民同觀眾本來鍾意睇住八點檔嚟食飯, 都變咗而家食飯時間轉台搵第啲嘢睇, 又或者索性唔睇電視去做其他事, 依家有喜變咗依家唔掂
果然姣鬆啲
佢鍾意大你都知
Fian. 發表於 28-1-2011 11:58
大...我都鍾意o架...除咗大...我仲鍾意......
大...我都鍾意o架...除咗大...我仲鍾意......
*柳飄飄* 發表於 2011-1-28 10:26 PM
柳飄飄....你既名好熟...莫非係幾年前來自各大百佳推廣櫃位果位?
Night night class and 主任
咩喎~~
人哋而家咪返嚟睇檔囉
呢輪個人好鬼攰
*柳飄飄* 發表於 2011-1-28 09:38 PM
掛住妳吖嘛
Good morning class and 主任
本身呢, 就對呢個人冇乜太大反感, 又冇乜好感嘅, 不過而家真係越睇越覺得佢乞人憎, 有令人想熄電視或者轉台嘅感覺

依家有喜而家日日響無線官方forum俾人鬧爆, 叫佢快啲腰斬sorry, 已經令到好多網民同觀眾本來鍾意 ...
*柳飄飄* 發表於 2011-1-28 10:08 PM
收視跌同俾網民鬧爆係咪因為廖碧兒形象插水呀
今朝我開檔